Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Skoro všichni zaměstnanci pošt jsou mimozemšťani." Já to tušil, hlavně ten obrýlený babochlap za přepážkou to už nějakou dobu ani moc neskrývá, takže jim jdu hned zkontrolovat povolení k pobytu na Zemi. Vezmu si na to s sebou agenta Franka, který hraje, že je pes, ale mimozemské nelegály umí kousat s velkou grácií. Vzal bych si i agenta J a poštmistra K, ale ti musí zase řešit nějakou intergalaktickou katastrofu v pohřebáckém sídle MiB. Mě při tomto řešení pobavily fórky s červem v metru, třídičkou pošty, neuralizováním parťáků i nafukovacím řidičem auta, takže moje jediná výhrada směřuje k tomu, že 88 minut - titulky = dost málo času na zábavu. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby slabší než jednička, už to není ta originální sci-fi komediální záležitost s mimoněma jako tomu bylo napoprvé. Nicméně je to stále obstojná zábava, ve které tentokrát Willa Smithe zastiňuje úplně jiný agent. 60% ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mister Fookah má pravdu, je to solidní zábava. Opravdu solidní. Některé vtipy jsou opravdu dobré, dokonce lepší než by člověk čekal, možná je tu jen trochu moc návodů jak prohánět fenky... A skvělá zpráva - Lara Flynn Boyleová za těch pár let od Twin Peaks (odkud ji asi čeští diváci mají v nejčerstvější paměti) jenom zkrásněla. A abych citoval film, jsme směšná planetka, kterou může ovládnout jenom párem mléčných žláz:) Je fakt, že by se tomu dalo docela věřit, oceněním jejích kvalit nebo spíš varováním?:) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

To ste mali hneď povedať, že scenár sa musel prepisovať kvôli pádu dvojičiek. A to už sa začalo točiť. To sa potom nedá objektívne kritizovať. To je ako keby som vyčítal mentálne retardovanému scenáristovi, že napíše priblblý scenár....Takže som to videl znova. Zopár fórov je fajn, zopár je priemerných a potom je tu sci-fi a digitálna omáčka, ktorá im robí krovie. To isté, čo minule, film pre teenagerov, ktorí sa prišli do kina odreagovať. Po desiatich rokoch už vyzerajú niektoré triky dosť zastaralo. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

No jednička to už není , ale přesto je to pořád skvělý film. Scéna , kdy J a K otevřou skříňku na nádraží nemá chybu a pohled Wiila Smithe , který vrhne na Tommyho Lee Jonese , když se zapne automatický řidič mě rozesměje pokaždé naprosto spolehlivě. Oba dva díly MIB jsou moje léky na špatnou náladu. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

  • Ve scéně, kdy jsou J (Will Smith) a pes Frank (Tim Blaney) v garáži, má na sobě Frank černý oblek. Když však poté jedou autem, již jej nemá. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) sledují ve videopůjčovně dokument, který si K zanechal jako důkaz, agent J prohlásí: “To vypadá jako od Spielberga.“ Steven Spielberg, producent filmu, tuto scénu poprvé viděl až na premiéře a velmi ho pobavila. (Jacccob)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama