Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Další německá zrůdnost!! Pokud Němci zrovna netočí debilní detektivky tak to kompenzují touhle stupiditou na pomezí laciné nemocniční frašky, tuctové romantické telenovely a nezdařilé krimi. Spolu s několika brazilskými telenovelami jeden z mála seriálů, který mě donutil tak rychle přepnout na jiný kanál. ()

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Na skladě máme jednu sestřičku, jenž svou vlídností a upřímností dokáže rozplakat i mrtvolu novorozence. Dále kolem pobíhá banda dementů, kteří jsou také fajn. Co já NATO? Tohle je špatnost nejtěžšího kalibru. Scénář je horší než špatnej, děj je tedy trapně předvídatelnej. Jako jedinec zbožňující pohotovost, mě tento seriál mučil, každou vteřinou. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Němci si kdysi koupili náš seriál Nemocnice na kraji města, asi taky měli rádi doktory a zdravotnický personál vůbec. A pak se cosi změnilo a oni se pomstili svým o nemocné se starajícím lidem tímto seriálem. Dlužno podotknout, že Němci pociťují ke svým zdravotníkům nesporně menší averzi než Američané. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych věděl, proč se takové amatérské počiny vysílají v televizi? Proč je to prošpikováno reklamou (to se jako počítá s tím, že se na to někdo kouká?) Co má českému divákovi dát tento seriál? Co má vůbec divákovi dát? Viděl jsem jednou kousek v němčině a přišlo mi to strašné. Později jsem viděl kousek v češtině a přišlo mi to ještě strašnější. ()

Francik 

všechny recenze uživatele

A to je ta jedna hvězda jen za náhodou spatřenou postavu pacienta-profesora psychologie, který dělá výzkum , jak rychle se nechají lidé vytočit. Jedniý svízel je, že to zkoučí sám a o tom, že se jedná o výzkum neví nikdo, krom něj. Někdo jej zbil a skončil v nemocnici, kde si stihnul znepřátelit všechny jen během cesty na pokoj............ I v takovémto seriálu je občas možné narazit na sympaťáka. Taky sem tam zlkoumám lidi tím, že je popichuji. Nejlépe, pokud je neznám. :-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno