Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele iwee23 k tomuto seriálu (2)

Epizoda 2 (2023) (E02) odpad!

Po prvním nedokoukaném díle a šílený kritice v médiích jsem se masochisticky pustila do druhýho dílu, že to tentokrát dám fakt do konce. Nejsem cílovka, romantické seriály mě vždycky míjely, takže nemám s čím porovnávat, ale byl to teda slušněj bizár. Jediná "normální" postava je tam babča v podání Syslové, ten zbytek snad nestojí za zmínku. Smysl vypravěče jsem nepochopila a je i úplně zbytečný, děj by se dal pochopit i bez něj. Navíc mi to hned připomnělo debilní Výměnu manželek. Smetana by se měla držet zpěvu nebo co že to dělá, ten její věčně otrávenej/nasranej ksicht a monotónní hlas mi šel pekelně na nervy. Což je u hlavní postavy celkem problém, když je krajně nesympatická už od první minuty. Urbanova paruka byla naprosto otřesná  a to, co provedli se Veltrusama, už nemá ani smysl komentovat. ()

Epizoda 8 (2023) (E08) 

Tak jo, shodou náhod jsem neměla na co jinýho koukat. Nevadí, že jsem neviděla předchozích pár dílů, v ději se dalo celkem dobře zorientovat. Dokonce jsem se i dvakrát zasmála. Ale pořád si myslím, že Smetana je nemožná, není jí vůbec rozumět, jen si tam něco mumlá tím svým unylým hlasem a tváří se pořád tak utrápeně/ublíženě. Obsazení Jandové je taky dobrej úlet. A i když si dál myslím, že Urban v tý paruce vypadá  jako debil, je mi svým způsobem sympatickej. A jeho sestra s tím alchymistou nebo co to hraje taky. Možná, že kdyby tvůrci přemýšleli a vybrali do role Elišky nějakou opravdovou herečku, nemuselo to dopadnout takhle tragicky. ()

Reklama

Reklama