Reklama

Reklama

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho

  • USA Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejúčinnější tajnou zbraní tohoto filmu je Will Ferrell. Will Ferrell, jehož excentrický herecký projev zachraňuje nejednu zdánlivě nudnou scénu. Will Ferrell, jehož dvouminutový hysterický pláč je tak trapný, až začne být vtipný. Will Ferrell - herec, který dokáže "utáhnout" celý film a zastínit přitom všechny své kolegy. Will Ferrell, jehož jméno si zaslouží být napsáno na začátku čtyř po sobě následujících vět. 80% Zajímavé komentáře: pshimi, anais ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Promě největší filmové zklamání roku 2005, těšil jsem se jako blázen na komedii alá Stiller kde má konečně Will Ferrell (Mugatu ze Zoolandera, Velkej Erl ze Starksy a Hutch) hlavní roli, ale já se ani jednou nezasmál, ba co hůř, nudil jsme se a přišlo mi to trapné. Řekl bych, že hlavním nedostatkem tohodle filmu je chybějící chemie mezi hlavními představiteli, to co dělá stillera a owena wilsona tak skvělou dvojkou tu prostě chybí, možná kdyby scénář zůstal na vlas stejný a hlavní čtyřku hráli s Ferrelem Stiller, Owen Wilson a Vince Vaughn (a hlavní ženskou roli Christine Taylor-Stillerová) byla by to další kultovní komedie za 5* ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Máte naprosto dechberoucí hýždě. Myslím, že jsou dobrý. Musím se s nimi spřátelit." Tuhle frázi musím někdy vyzkoušet. Ostatně jako i další Ferrellovy balící repliky. Jinak film je prostě castingový koncert. Některé vtípky jsou na pokraji trapnosti, jiné ale naprosto zabíjí. "Vyser si voko, San Diego." ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Christina Applegate mi je silne neprijemna, nemuzu ji vystat od dob Bundovych, ale tady jako by to ani nebyla ona, hrala dobre, ale hlavni hevzdou byl bezpochyby Will Farrell, takovehle role on opravdu umi. Tenhle film ma svuj laciny humor, ktery je prave zajimavy, nasmal jsem se vice nez dost ale nekdy to bylo prehnane a nudne. Takze 65% ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Výborně obsazená komedie, jejíž zápletka je dost ujetá, ale právě sympatičtí herci to zachraňují. Téměř celý frat pack nesmírně potěšil, ačkoliv Luke Wilson se například objevil jen asi na 3 minuty, Jack Black na minutu a Seth Rogen tak na 30 vteřin. Poprvé zhlédnuto 08.06.2010, podruhé 16.01.2016, přičemž z filmu jsem si nejenže nic nepamatoval, ale ani jsem si nevzpomněl, že už jsem ho někdy předtím viděl.. což teda o něčem vypovídá. Ale spíš o mé paměti, než o kvalitě filmu. Hodnocení zůstává 4*. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • První nástřel scénáře pojednával o letadle plném zprávařů, které se srazí s jiným letadlem a následně nouzově přistane v horách. Zjístí se, že druhé letadlo bylo plné opic a výbavy pro bojová umění. To vedlo k souboji ke kanibalismu dohnaných zprávařů s po zuby ozbrojenými opicemi. (DaViD´82)
  • Při rvačce na ulici je 23 lidí. (spiderpig)
  • Film byl roku 2012 webem „LoveFilm“ určen šestou nejvtipnější komedií všech dob, a to s průměrně 1,6 "smíchy" za minutu. (JoranProvenzano)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama