Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná koprodukční minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie je volným pokračováním minisérie Pod hladinou. Tým, ve kterém v době sezony v rámci pomoci českým turistům slouží i dva Češi, řeší případy, které souvisí s mořem, přípobřežní plavbou a marinou, kde dochází k podivným krádežím, ale také problémy českých a slovenských občanů na souši. Zároveň se tu rozmotává tajemství hlavního hrdiny – českého policisty, bývalého potápěče Honzy Zacha, který přijíždí na Jadran, aby uzavřel svou minulost (prima+)

(více)

Recenze uživatele GeusX k tomuto seriálu (2)

Na vlnách Jadranu (2023) 

Sladkovodní čvachtání na Slapech nebyl žádný skvost, ale dalo se to. U moře, to bude teprve originální zábava!? Ne, fakt není! To se nějak nepovedlo. Nuda, ubohé pokusy o humor, otravné vicejazyčné pasáže s titulky. Tak snad si aspoň filmový štáb užil dovolenou. Když do Chorvatska,  tak jedině s Účastníky zájezdu! :) ()

Epizoda 2 (2023) (E02) 

Ty kráso, to byla ale nuda! Potápěčské peripetie z Čech byly vcelku koukatelné. Ale tady, ta propagace dovolené u moře střižená s multilingvistickým kurzem,  byla asi rychle spíchnutá někde u kafe. Do tý nudy a pokusů o vtip hodí ještě ten depresivní výraz Hádek, že o nějaké zábavě nemůže být řeč.  Tento jediný díl mi jako ochutnávka stačila,  víc času s tímto seriálem plýtvat nebudu. ()

Reklama

Reklama