Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled vypadá "na první pohled" jako další z dlouhé řady tuctových romantických slaďáren z netflixovské produkce, avšak "na druhý pohled" se jedná o mile natočenou záležitost s několika zajímavými nápady - ať už šlo o "statisticky" laděný scénář, netradiční vypravěčku "mnoha tváří" či poslední rozloučení zaživa. Původně jsem si myslel, že půjde o čistou romanťárnu, ale vedle odlehčeného tématu "lásky na první pohled" hrál film i na vážnější notu - ale nijak podbízivým způsobem, což se cení. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vymírající subžánr, který Netflix jednou za čas nakopne, zkrátka tím, že jej dá na první stranu. Haley Lu Richardson jsem před pár lety celkem žral a mrzelo mě, že od Rozpolceného nemohla najít příliš zajímavých projektů, nyní je po White lotus na dobré cestě a tento film to jen potvrzuje. Je to takové subtilní, nevtíravé a ač bych nechtěl, aby to znělo sexisticky, je vidět, že je to snímáno ženským pohledem a je to celé trošku naivnější než podobné situace předkládá nejen sám život, ale i četné scénáristické variace v různých obměnách. Ale pořád jako feel good 90min kousek na dlouhý propršený večer ideální. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky je to síce klasická rom-com schéma, ktorá ničím neprekvapí, ale aspoň to spracovanie bolo skutočne príjemné. Najväčším ťahúňom celého filmu však bola samotná ústredná dvojica a ich dôvtipné dialógy, ktoré pôsobili príjemným britským humorom a rôznymi ironickými narážkami. Dejovo to teda nebolo žiadne terno, ale ako milá oddychovka to bolo fajn. Trochu ma prekvapilo, že scenáristicky išlo všetko až príliš klišovito - myslel som, že tam zakomponujú aj nejaké nápaditejšie vsuvky v rámci deju. Ale aj tak, na tie 3* to určite bolo! ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Dost mě bavilo, jak je to vyprávěné. Tedy, s použitím statistiky, čísel a s vypravěčkou, která se v průběhu celého příběhu vtěluje do celé řady vedlejších postav. Zajímavý nápad! Oliver a Hadley jsou navíc standarní, přirození, uvěřitelní a člověk jim emoce věří. ■ Začal jsem počítat, kolikrát se budu se svojí ženou milovat v následujících dvaceti letech. Je to normální? ■ Kdybyste někdo hledali tu dynamickou cover verzi I Wanna Dance With Somebady, co zní v závěrečných titulcích, tak je tady. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská letí  otci na svatbu do Anglie první letadlo nestihne tak letí druhým po cestě se seznámí s jedním chlápkem co letí na rozlučkovou party své matky a taky mu uletělo první letadlo. Spolu si k sobě sednou a zamilují se ona pak od něho dostane číslo, ale zapomene si ho uložit tak ho hledá. Optimálně je to tak na 3 hvězdy , ale líbí se mě ta linka s umírající matkou a potěšil na konci song od Buggles. Je dobře , že si konečně na ten song i někdo vzpomněl. Mínus za tu vyprávěčku nemusela tam vše vysvětlovat doslova lidi nejsou debilní dokážou si dát dva a dva dohromady.    80 procent ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Na pozvánce je uvedeno, že recepce se koná v Navy College, ale když je vidět místo zvenčí, je jasné, že je to v Queen's House přes silnici v Greenwichském parku. (Johnny.ARN)
  • Příběh je založen na knize „Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled“, kterou napsala Jennifer E. Smith. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama