Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Francií zmítá revoluce a Richter Belmont se zuby nehty bije za rodinné dědictví a snaží se zabránit tomu, aby se nemilosrdná a mocichtivá vládkyně upírů dostala k moci. (Netflix)

Recenze uživatele Kimkong k tomuto seriálu (9)

Série 1 (2023) (S01) 

Žádný zázrak to není. Spíše takové seznámení s novými postavami. Odkud kdo je. Kdo jsou jejich rodiny, na což se tady hodně jede. Na původ a rodinné vazby. Kdo je hrdinů nepřítel z mládí. Někdo je poražen. Někdo vyhraje. Kromě jednoho zajímavějšího boje v kaluži vody a smutnější konec to ve mně větší dojem nezanechalo. ()

Společný nepřítel ve zlu (2023) (S01E01) 

Idilický život potomka Blemotna z předešlého seriálu,  kdy se baví občasným lovem upírů přeruší asi začátek francouzské revoluce a očekávání příchodu upirskeho mesiáše. ()

Svoboda byla sladší (2023) (S01E03) 

Flashbacková epizoda z ostrova s plantažemi, kde otroci zničili vše co jim stálo v cestě za svobodou. Při přednášce napadeni stvůrami, z nichž si jedna zachovala lidskost. ()

Běsy vylézají z hrobů (2023) (S01E04) 

Infiltrace kláštera šla přesně podle plánu. Našli svého démona. Našli svého tatíka a mašli svého nemesis,  který je kupodivu celkem zvídavý a sympaťák. ()

Přirozený řád (2023) (S01E05) 

Setkání se starým známým otrokářem. Setkání s otcem a dalšími příbuznými. Taková rodinná pouta. ()

Viník vstane k soudu (2023) (S01E06) 

Trocha zoufalství vytvořila celkem slušnou mlátičku. Ale jinak spousta keců kolem rodiny všech tří hlavních aktérů. Ale díky závěru zatím lepší díl této řady. ()

Požíračka světla (2023) (S01E08) 

Závěry tento seriál umí. To se musí nechat. Trocha smutku. Trocha akce. Silnej padouch a přechod postav od zla k dobru a opačně. ()

Reklama

Reklama