Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (54)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Netoxická a neproblematická, ale také neslaná, nemastná, nezábavná, nezáživná. Taková je Rodinná rošáda, která ohraný příběh o probuzení v cizím těle zpracovává jako nudnou moralitu o síle rodiny a již nezachrání ani (na poměry filmu) kompetentní herci a neurážející řemeslo. Více zde. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série filmov, ktoré stavajú dej na zámene tiel medzi deťmi a rodičmi. Je ich už viacero, takže o originalite asi reč byť nemôže. A keď sa to tak vezme, tak vo svojej podstate to malo rovnaké posolstvo - a síce, že deti pochopili aké je to náročné byť dospelým, a naopak, dospelí pochopili aké ťažké je to ocitnúť sa opäť v detskom veku. Takže celkovo to bolo také nenáročné sledovanie, sem tam nejaká dobrá hláška, ale aj kopu zbytočných trápností. Nenudilo, ale ani neohúrilo. Herecké obsadenie to držalo nad vodou. 3* ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Scenáristé nepřišli s ničím novým, prohození těl už tu několikrát bylo. A když se opakujete, tak úspěch mít nemůžete. I tak se jedná o povedenou vánoční jednohubku, která vás před Vánocemi pobaví, ale vícekrát si to pouštět nechcete. Film táhnou především Jennifer Garner a Ed Helms, díky nim je tato komedie celkem v pohodě. I když já se u toho více stresoval, než smál, protože každý ze členů rodiny měl důležitý pohovor/zápas/přijímačky/koncert a bylo jsem napjatý, zda jim to vyjde či nevyjde. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

standardní body swap taškařice, která jede podle těch nejohranějších not a využívá ty nejprovařenější klišé. Je tu vlastně všechno co si divák, který viděl alespoň jeden podobný film dokáže představit. Rodina která spolu moc nekomunikuje, prohození těl rodiče s dítětem (a taky psa s dítětem což je originální, ale není to zas taková sranda a nikam to nevede), lidi chovající se po prohození jako kdyby zrovna vylezli z jeskyně a samozřejmě potřebné procitnutí a ponaučení na konci po kterém se všechno spraví a všichni budou happy. Kdo má tenhle druh "ztřeštěných" komedií - ve kterých se často jede dost na sílu - rád, ten bude spokojen. Pár dobrých fórů tu je, Ed Helms hraje Eda Helmse a Jennifer Garner si dala s prstem v nose další bojující matku. Na jedno mrazivé odpoledne je Family Switch celkem ok, nicméně že bych se k němu chtěl někdy vrátit jako ke klasikám typu Big nebo Freaky Friday se rozhodně říct nedá....50% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jeden ucházející fórek na čtyři trapné = dvacet procent = jedna hvězda, nazdar. Za všechno mluví epizoda s názvem "pubertální dcera jde v mém těle na důležitý firemní meeting". Zatímco jiní tvůrci by na tenhle námět dokázali uplácat jednu řadu průměrného sitcomu, Family Switch si vystačí s pádem ze schodů, pokusem o vymáčknutí obřího jebáka, kopancem do koulí a prděním uprostřed porady. Všechno završuje nepodstatná záměna čokla s odporně digitálním dítětem a rodinné moralizování tak doslovné, aby ho pochopily i vaše rybičky. Slow clap. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (11)

  • Během měsíčního setkání matek v domě Walkerových způsobí CC (Emma Myers) a Wyatt (Brady Noon) nepořádek v kuchyni, když se snaží připravit nějaké jídlo. Pak ho naservírují a okamžitě odejdou z domu. Když se rodina vrátí, kuchyně je zcela čistá a uklizená. (Johnny.ARN)
  • Když Bill (Ed Helms) začne rozhovor s Wyattem (Brady Noon), otočí židli dozadu a sedne si na ni. Jak se pohled kamery přepíná mezi místností a chodbou, židle několikrát změní směr. (Johnny.ARN)
  • Kapelu „Dad or Alive“ tvoří Ed Helms (Bill) a členové kapely Weezer. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama