Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Rozpustilá komedie, která je výhradně o hlavním hereckém tandemu a jejich společných scénách plných vtipných momentů i zřejmých improvizací. Predevším Jamie Lee Curtis ostatní vyloženě válcuje a její výkon bych se nebál nazvat legendární. Hodnotit jakýsi příběh moc nemá smysl - je zde přesně to, co je potřeba, aby nebyla nouze o třeskuté momenty a vtipné gagy. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Filmy s podobnou tématikou mám vcelku rád, ale tenhle mě bohužel zklamal. Čekal jsem zábavnější jízdu. Některé konfrontace mezi prohozenými děvčaty a jejich okolím rozhodně stojí za to, ale má to i slabší místa, chvílemi je to až moc stupidní a celkově děj není nic extra. Na můj vkus je to taky až moc "uřvaný" a konec taky zrovna nepotěšil. 55% ()

Reklama

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 20 000 000 $ Otvárací Víkend: 22 203 007 $ (v 3 067 Kinách) Tržby USA: 110 230 332 $ Tržby ČR: 100 243 $ Tržby Celosvetovo: 160 846 332 $Jedna z mala komédií ktorej to myslí a je vtipná zároveň.Samozrejme že nechýba tomu tradičný americký finálový dojímak,kde sa každý z každým uzmieri a všetci si začnú rozumieť a chápať sa.No tomuto filmu to dokážem odpustiť,za to že som sa pri ňom dobre pobavil. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepovedlo se to. Tahle komedie je děsně povrchně natočená a je opravdu infantilní, a to jsem si myslel, že Mark Waters z toho něco vyždíme, ale nestalo se. Nesmál jsem se, ale přál jsem si, aby to už skončilo, a já to měl za sebou. Lindsay Lohan a Jamie Lee Curtis nemůžou za to, že tahle komedie je celkově o ničem. 40% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Rodiče pozor! Vstup zakázán! Tento nápis plně odpovídá pocitům pubertální dívky, která je všechno, jen ne hodnou a poslušnou dcerou. Plně zapadá do šílené rodiny J.L.Curtis, která se však díky výměně těl a rolí stává ještě šílenější (nejen rodina!)...... Konečně zase komedie, při které jsem se zasmál. A mnohokrát velmi, opravdu velmi nahlas. Hlavně J.L.Curtis je skvělá!!! Ty její ksichty, to se nedá popsat, to musíte vidět! Nesmím zapomenout ani na výtečnej soundtrack. Neváhejte a jděte do toho! A když nevěsta uteče s květinářem, jde fakt asi celá svatba do kytek. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Když Anna (Lindsay Lohan) přijde ze školy a začne Harryho (Ryan Malgarini) honit po domě za to, že jí tloukl do kytary, má tričko oblečené obráceně, ale když sejde do garáže na zkoušku s kapelou, má ho zase normálně. (Aknah)
  • Lindsay Lohan (Anna) hrála v několika filmech, které zahrnují nějaký druh „výměny“. V tomto filmu si její postava vymění tělo se svou matkou (Jamie Lee Curtis). Ve filmu Jen trošku štěstí (2006) si její postava vyměňuje štěstí a bohatství s mužem. Ve filmu Past na rodiče (1998) hraje obě sestry-dvojčata, které si vymění život a předstírají, že jsou jedna druhou. (Katka189)

Reklama

Reklama