Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (54)

claudel 

všechny recenze uživatele

Ke komedii tohoto typu potřebujete dobré herce a hlavně komiky. Tady jednoznačně válí Ed Helms, ten nezklame snad v žádné komedii. Vedle něj musím vyzdvihnout Emmu Myers, umí být nejen roztomilý vlkodlak, ale také upjatá matka tří dětí honící se za povýšením. Velmi příjemná vánoční zábava. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Světová kinematografie se točí v kruhu a tak „tradááááááááááááá“, máme tady ne první a rozhodně ne poslední výměnu těl. Matka se prohodí s dcerou, otec se synem, benjamínek rodiny se zvířecím mazlíčkem a originalita s tuctovostí. A abychom se na první dobrou tvářili víc hogo fogo, než ve skutečnosti jsem, za režisérským pultíkem někoho kdo už má něco za sebou a v rolích rodičů Jennifer Garner s Edem Helmsem. Mimochodem, když už se bavíme o hercích, tak mne docela zaujala Emma Myers. A mimochodem, když už se bavíme o hercích, Brady Noon byl jejím pravým opakem. Jinak jednoduchá celorodinná šablona, ale jsou konstelace hvězd, kdy i takováto generická rošáda diváka neurazí. Dokonce jsem přemýšlel i o třech hvězdách, ale mám takovou zásadu. Ten kdo nahrazuje nedostatek invence scénami s prděním si víc, než dvě nezaslouží. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jeden ucházející fórek na čtyři trapné = dvacet procent = jedna hvězda, nazdar. Za všechno mluví epizoda s názvem "pubertální dcera jde v mém těle na důležitý firemní meeting". Zatímco jiní tvůrci by na tenhle námět dokázali uplácat jednu řadu průměrného sitcomu, Family Switch si vystačí s pádem ze schodů, pokusem o vymáčknutí obřího jebáka, kopancem do koulí a prděním uprostřed porady. Všechno završuje nepodstatná záměna čokla s odporně digitálním dítětem a rodinné moralizování tak doslovné, aby ho pochopily i vaše rybičky. Slow clap. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Jak jinak se naladit na Vánoce než průměrnými komediemi z „bohaté“ sbírky od Netflixu. Jeden z dalších snímků jako přes kopírák, který má vše, ale zároveň naprosto nic. Prosviští kolem vás a za pět minut už si nebudete pamatovat, o čem vlastně byl. Ohraná zápletka viděná už stokrát někde jinde a nechybí ani plno klišé, při kterém musí každý zkušený filmový nadšenec jen kroutit hlavou. Pochválit lze asi tak maximálně pár vánočních písní a závěrečný (vánoční) happy end, který nesmí samozřejmě chybět. Film není „až tak hloupý a blbý jak na první pohled vypadá“, jen rutinní scenáristé z Netflixu odvádí sakra špatnou práci. Ve velkovýrobě Netflixu to ale asi jinak nejde a stanice na nás musí chrlit jedna blbost za druhou. Jennifer Garner a Ed Helms si ale i tak dokázali udržet svou tvář a vlastně jim věnuji po těch zmíněných vánočních písních tu druhou hvězdu. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se od Netflixu zlákat na poměrně známé obsazení a věřil jsem, že tam bude vánoční atmosféra. Vánoce tam jsou vážně jen na okraj a tahle výměna těl nepřináší nic zajímavého. Naopak přináší úplně hrozné CGI ditě a psa, takže vcelku zklamání. Nečekal jsem zázrak, ale doufal jsem alespoň v průměr. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (11)

  • Během měsíčního setkání matek v domě Walkerových způsobí CC (Emma Myers) a Wyatt (Brady Noon) nepořádek v kuchyni, když se snaží připravit nějaké jídlo. Pak ho naservírují a okamžitě odejdou z domu. Když se rodina vrátí, kuchyně je zcela čistá a uklizená. (Johnny.ARN)
  • Kapelu „Dad or Alive“ tvoří Ed Helms (Bill) a členové kapely Weezer. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama