Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (55)

claudel 

všechny recenze uživatele

Ke komedii tohoto typu potřebujete dobré herce a hlavně komiky. Tady jednoznačně válí Ed Helms, ten nezklame snad v žádné komedii. Vedle něj musím vyzdvihnout Emmu Myers, umí být nejen roztomilý vlkodlak, ale také upjatá matka tří dětí honící se za povýšením. Velmi příjemná vánoční zábava. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Predloha filmu je pomerne známa– rodičia si so svojimi deťmi vymenia telá. Hneď od začiatku sa zdá, že ľudia, ktorí na tom pracovali, mali v úmysle zúfalo tlačiť na humor a neustále rozosmievať diváka. Humor má dobré momenty, ale je ich málo, a viac sa mi zdá humor trápny. Keďže tempo je veľmi rýchle a neustále sa snažia o humor, neexistuje dostatočne jasné zameranie filmu a nedostatok času postáv ovplyvňuje ich vzťahy a konflikty. Prinajlepšom je film  priemerný. 4/10 ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté téma výměny těl podle očekávání nepřináší na stůl nic nového, takže jde o další příběh průměrné rodiny, která znovu nalezne ty pravé hodnoty a Vánoce tam navíc nejsou na druhé, ale spíše na třetí koleji. Skoro jediným plusem je velký prostor pro Emmu Myers, jejíž hvězda má možnost naplno zazářit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Človek sa až čuduje, koľko scenáristov a spisovateľov sa proste chytá tej istej témy a povie si, že na tom zarobím. A on fakt na tom zarobí. Ešte aj do filmu dajú tú istú herečku, ktorá si už telo raz menila. Niektoré vtípku aj vyšli, ale inak je vianočný podtón krásne podkreslený tak originálnymi vtipmi ako prdenie a grganie, takže vianočný punč sa mení na obsah čriev fuč, no ale ak niekoho zaujíma Jennifer Garner ako rihá, že jej ani Rihanna nekonkuruje, tak si poslúžte. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi herci je to, co tuhle komedii tlačí alespoň trochu nahoru. Jinak je to ale vlastně dost hrozné - mdlé, nepříliš vtipné a celkově bez jakýchkoli ambicí být čímkoli jiným než jen zcela spotřebním rodinným filmem na jedno použití. Což je škoda, protože zrovna zápletka s výměnou těl má vždycky dostatek potenciálu, aniž by se tvůrci museli uchylovat k low (ne)humoru na téma prdění a krkání. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v Los Angeles vo februári 2023. (Arsenal83)
  • Během rozhovoru Wyatt (Brady Noon) otočí židli tak, aby její opěradlo směřovalo k panelu pro rozhovor, a sedí na židli obráceně. Porota se zeptá, zda je to Flashdance, a kamera se vrátí k Wyattovi, který nyní sedí na židli normálně. Nebylo dost času na to, aby vstal, otočil židli a sedl si zpět, ani se neozval žádný zvuk, který by naznačoval, že židli posunul. (Johnny.ARN)
  • Když jsou na večírku Walkerovy „děti“, CC (Emma Myers) začne tančit na píseň mimo jejich obvyklý časový žánr. Všichni se přidají, znají choreografii a tančí s ní. Je to stejné jako scéna s tancem „Thriller“ ve filmu Přes noc třicítkou (2004), kde Jennifer Garner (Jess) hraje Jennu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama