Reklama

Reklama

Hra na oliheň: Výzva

(pořad)
  • Velká Británie Squid Game: The Challenge
Soutěžní / Reality-TV
Velká Británie / USA, 2023, 41–57 min

Režie:

Liz Oakes

Účinkují:

Bryton Constantin
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

456 skutečných hráčů vyrazí do světa Hry na oliheň, aby v náročné zkoušce schopností i charakteru zabojovali o výhru 4,56 milionu dolarů, která jim úplně změní život. (Netflix)

Diskuze

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Klidně budu věřit, objevil jsem videa, kde na skleněné lávce, čekají "soutěžící" na výměnu s kaskadéry, kteří padají do "černých hlubin". A takto to pokračuje. Prostě Potěmkiáda jako všechno.

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Pokud to bylo divadlo ve stylu soudkyně Barbara, tak to bylo ale zahráno na zcela jiné úrovni, protože od 4 nebo 5 tého dílu to bylo dramatičtější než původní seriál.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

NiMareQ

NiMareQ (hodnocení, recenze)

Tak tohle je nářez, když jde o reálné hráče, tak je to mnohem intenzivnější. Ale pozor, je potřeba to hodně proskákat.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

celkem to ujde z hlediska mechaniky soutěže. je to libtardí verze. měkčí, s civilním hraním, přesunuta někam jinam. Hned mě šokovaly chybějící Asiati (v USA vždy zastoupení nejmíň). Místo nich genderdisforici. vip minority atd takže fakt USA verze (až teď to čtu). Mužské skupiny jsou automaticky toxické v komentáři, ženské skupinky tak ty jsou samozřejmě "brave" (nacož vyhladí desítky chlapů v jediném kole). S tradiční woke apatii a autofiltrem v hlavě se to dá sledovat. Spíš nechápu proč nepřišla korejská sezóna 2, to by mě zajímalo. 90% asijské, 90% gore, to by bylo ono.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Udělal jsem si pár screenů po sobě jdoucích záběrů u první hry. To je bomba, jak se ti lidi na každém dalším záběru teleportují úplně jinam.  Tenhle podvod by měl být v černé barvě.

Petasica

Petasica (hodnocení, recenze)

Skvěle vymyšlená hra, kterou kazí jen hloupý, afektovaní, genderově a sexuálně vyvážení soutěžící. Bože to jsou dementi, jeden vedle druhýho.....

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

To si dělají srandu, že poslední díl dají až za týden. Doufám že to nevyhraje ta ženská. 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Tvl co je to za shit? I když si odmyslím, že Hra na oliheň bez skutečného zabití není hra na oliheň (nadsázka), tak on tomu fakt někdo věří i v rámci soutěže jako takové? Hned u první hry - kde oni berou ty detailní záběry na tváře konkrétních vybraných lidí z "medailonků"? Ze žádných zadních kamer to být přiblížené nemůže, protože by v záběru překáželi ostatní hráči a kameraman přímo mezi hráči samozřejmě taky není. To se fakt najde nějaký degen, který si myslí, že to jsou skutečně civilisti, kteří skutečně soutěží? Tak strašně moc umělé, nahrané a připravené, že  mi za to bylo neskutečně stydno stejně jako za čtyř/pětihvězdičkáře, kteří píší, že je to napínavé apod.

na příspěvěk reagoval Petasica

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

Squid game bez smrtí, bez příběhu, odehrávající se ve woke USA. 

Trochu mi to připomíná starý buranský vtip: "Když si odmyslíš prsa, boky, krásnej obličej, tak co ti zbude?" "Ty"

frank1974

frank1974 (hodnocení, recenze)

OBSAH:Sleduje súťažiacich, ktorí súťažia vo výzvach založených na kórejských detských hrách uvedených v hre Squid, aby vyhrali peňažnú odmenu 4,56 milióna dolárov.

Reklama

Reklama