Reklama

Reklama

POP COOLT Powered by Kinobox

(pořad)
Zábavný / Publicistický
Česko, 2023, 8x35 min

Obsahy(1)

POP COOLT je zábavný popkulturní kompas pro 21. století, kde se dozvíte vše, co vás baví a zajímá ze světa filmů, seriálů, her, komiksů a umění. Ukážeme vám zákulisí, prozradíme filmové triky a představíme novinky z kin i streamovacích služeb. Těšit se můžete i na zajímavé VIP hosty. To vše pod taktovkou moderátorů Alžběty Trojanové a Mikoláše Tučka spolu s Terezou Tobiášovou. (TV Prima Cool)

(více)

Recenze (11)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tukan a Bětka jsou spolu samozřejmě výborní, jinak je Bětka skvělá a Tukan někdy trochu na plácačku. POP COOLT byl ovšem výborný pořad, který tady chyběl, měl dobře udělaný koncept a s každým dílem byl lepší a lepší. Jen vedení Primy (pro mě nepřekvapivě) znovu potvrdilo svou absolutní debilitu, když mu nedalo ani šanci. Protože byl vážně kvalitní. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Mikoláš a Bětka are back! :) Vcelku zajímavý pořad o filmech a rozhovor s pozvaným hostem. Stejně si ale stále myslím, že by mé oblíbené moderátorské dvojici víc sedělo něco o videohrách a domnívám se, že oni to vědí taky. Vyhodit je z Re-playe byla od Primy fatální chyba. Zajímalo by mě, kdo se na ten pořad plný exotů teď dívá... ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Po několika zrušených projektech jsem nevěřil, že tuto moji oblíbenou dvojici (po prvním dílu Re-Playe) ještě uvidím takhle v TV. Moc se těším na každý díl. Má to spoustu rozdílných, ale dobře vytvořených pasáží. Nevím ale, jestli se vyplatí tam mít hosty, možná by to bylo svěžejší bez nich, těžko říct. Každopádně jednoduché 4 hvězdy a budu dál koukat na vše, co pro mě tato sympatická dvojice přichystá. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

První epizoda super. Kvalitní host, dobrý tipy. Druhá epizoda výrazně slabší a to hlavně v podání Mišíka. Jako sorry, ale tohle koště fakt ne. Nad jeho kecama jsem se musel hlasitě smát. A to bývám hlava otevřená. On nechtěl do Ameriky rozjíždět kariéru, protože ji měl tady - LooooL. Nezná Homolkovi a Vyšehrad je film pro masy,zatímco Banger je artový film. Tpč, tak kamaráde, ty seš namyšlenej komik, kterýmu voní vlastní prdy. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Až na příšerný a sterilní vizuál tohoto pořadu (znělka, předěly) se jedná o kvalitní nášup informací ze světa popkultury. Hosté snad budou na podobné úrovni jako úvodní díl a moderátoři...no co k nim napsat. Vrátil jsem se do dětství, kdy jsem oba zúčastněné každý týden hltal u herního pořadu Re-play. Neskutečně sympatická dvojicemi která své řemeslo ovládá opravdu s přehledem. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama