Reklama

Reklama

Max a Mája: Příběh lištiček

  • Francie Kina & Yuk : Renards de la banquise (více)
Trailer 1
Rodinný / Pohádka / Dobrodružný
Francie / Kanada / Itálie, 2023, 80 min

Obsahy(1)

Pár polárních lištiček Max a Mája žije v kraji plném sněhu a mají se rádi. A to tak moc, že očekávají narození liščátek. Proto se Max snaží přinést toho Máje co nejvíc na zub. Ale je to stále těžší. Vydává se proto dál a dál od pelíšku. A pak se to stane... Křup!!! A už ho odlomená ledová kra odnáší na moře, daleko od Máji. Oba najednou čelí všem možným výzvám, aby znovu našli cestu k sobě a dokázali, že láska dokáže překonat i nejchladnější bouři. Jejich příběh je o odvaze a nezlomné touze být opět spolu před tím, než se do jejich života vplíží malá liščata, přinášejíc s sebou novou kapitolu jejich polární pohádky. (Donart Film)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (3)

Zbyn81 

všechny recenze uživatele

Cílovkou jsou děti 6-10 let, čemuž odpovídá příběh a styl vyprávění. Lehce ekologická agitace, ale celkově příjemná záležitost protkaná úžasnými záběry ledové krajiny. Dal bych 3 hvězdy, ale dcera trvala na 4. ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele

Se mi budete smát, ale já se vrátila do doby,kdy jsem byla malá holka a tyhle příběhy jsem vždycky obrečela...a tak i tentokrát..papírový kapesníky nestačily..po kině jsem vypadala,jakoby mi vymřelo příbuzenstvo a bulela jsem ještě v noci ...asi jsem to prostě potřebovala... a tu čepici s límcem z polární lišky, v Maxově barvě, tu nikdy nosit nebudu...slibuju! Jen ta vypravěčka, mne hodně rušila. Regina Řandová by to dala mnohem líp. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama