Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Max a Mája: Příběh lištiček (2023) 

Cílovkou jsou děti 6-10 let, čemuž odpovídá příběh a styl vyprávění. Lehce ekologická agitace, ale celkově příjemná záležitost protkaná úžasnými záběry ledové krajiny. Dal bych 3 hvězdy, ale dcera trvala na 4.

plakát

Protiúder (2010) (seriál) 

Výborný seriál. Na produkci se nešetřilo. Není to velké umění, ale je to dobrá akce a vcelku i reálné taktické postupy. Zřejmě měli solidní poradce. Nejslabšími díly byly ty úplně nejposlednější. Zastavit vlak nákladěk na neelektrifikované železnici v Německu, kdy je osobák smíchaný s nákladními vagóny. Jinak bych dal 5*.

plakát

Do Říma s láskou (2012) 

Allen není moje srdeční záležitost. Několik jeho filmů jsem viděl, ale v zásadě mne jeho tvorba míjí. Včera jsem měl možno vidět tento film v letním kině a společně se zbylými 7 návštěvníky jsem se bavil. Ano, nebude to zásadní dílo, nezmění Váš pohled na svět ani na kinematografii, ale pokud se chcete bavit inteligentním humorem a občas se i zasmát, vřele doporučuji. Ze čtyř povídek jsou z mého pohledu 2 skvělé, jedna průměrná a jedna... ...řekněme slabší. Herecké výkony jsou parádní. Jedinu slabinu vidím v tom, že občas se z komedie stává až fraška. Nicméně hodnocení jednou či dvěma hvězdami se mi zdá zbytečně kruté.

plakát

Gran Torino (2008) 

Silný příběh, charizmatický Clint Eastwood s problémovými sousedy a jeden starší bourák jsou hlavní ingredience tohohle mistrovského díla. Veškeré další popisy jsou zbytečné - tohle je jeden z filmů, které je třeba vidět.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Kvalitně odvedená filmařská práce, pár brutálních scén a výborná hudba mají na svědomí, že téměř dvě hodiny stopáže filmu utečou velice rychle . Podobně jako u Proposition Nick Cave jasně definuje dobro a zlo, což trochu škodí některým postavám. Kdo čeká dialogy Toma Hardyho, bude nejspíš zklamán. Víc prostoru dostal kromě LaBeoufa už jen Guy Pearce, který předvedl, jak má vypadat dokonale slizský padouch.