Reklama

Reklama

South Park: Joining the Panderverse

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Cartmanovy hluboce znepokojivé sny předpovídají konec života, který zná a miluje. Dospělí v South Parku také zápasí se svými životními rozhodnutími, protože příchod umělé inteligence obrací jejich život vzhůru nohama. (catnipped)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Další díl, který ve dvou, dá se říct oddělených dějových linkách, představuje problém genderového šílenství, který kurví nejenom kinematografii a ve druhé lince prudký boom umělé inteligence a na druhé straně postupně mizející schopnosti manuální zručnosti. Bohužel mi to přišlo, že měl díl tentokrát hodně přiškrcené koule a nedokázal se pořádně odvázat. [60 %] ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

"Put a chick in it, and make it gay! And I want it lame!" // Nový South Park paroduje presne to čo tisícom z filmových fanúšikov už nejakú dobu lezie na nervy, identity politics vo filmoch. A je to fakt šialené zábavná jazda, plná popkultúrnych narážok a ofenzívneho humoru, ktorá skvelo odzrkadľuje modernú spoločnosť. 8/10 ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V začátcích jsem na South Parku hodně ujížděl a pár sérií mám za sebou. Přiznám se ale že ty novější už nesleduje. Viděl jsem samozřejmě i South Park: Peklo na Zemi(1999) nebo Městečko South Park: Říše fantazie(2008). Sem tam v bedně zkouknu nějakej díl. Jsem rád, že South Park pořád drží krok a jde s dobou. Což je vidět i na tomhle dílku a na tom do čeho se trefují a kam směřují narážky. Takže South Park: Joining the Panderverse to má u mě za 4hvězdy. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

To čo zopár užívateľov vrátane mňa s čistým svedomím píše v komentároch k filmom už nejakých 6-7 rokov si dovolili chlapci zo South Parku povedať v čase keď už táto ideológia prehráva na celej čiare, ale lepšie neskoro ako vôbec. Tým pádom bola najlepšou linkou manuálna neschopnosť ľudí a to že učni budú v blízkej budúcnosti zarábať trikrát toľko čo vysokoškoláci, pretože magistrov so sociálnou prácou sú na každom úrade práce stovky, ale zohnať dnes dobrého pokrývača je takmer nemožné. Obraz spoločnosti ktorý najviac urazil zdegeneráciu Zet... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Cely minifilm nakonec vyznel trochu smirneji nez jak jsem jej chapal z uvodnich teaseru, ale neni to samozrejme vubec na skodu. Trey Parker a Matt Stone nastavili zrcadlo Disney a vyjadrili za miliony lidi to, co si vsichni potaji jen mysli - nepusobi to vsak kycovite, kdyz tam jsou hlasky o white male patriarchy nebo rasismu. Subplot s tim, ze nikdo neumi v dnesni dobe makat rukama je taky docela trefnym odrazem doby - nejvic jsem se smal, kdyz si to remeslnici mezi sebou chteli vyrikat pres MMA :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama