Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

"Pravidlo číslo jedna: Zahoď karty, když víš, že nemůžeš vyhrát." Nevím jak ostatní, ale mě při sledování několikrát přepadla touha usednout za podobný pokrový stůl a zahrát si. Už jen pro ten nepopsatelný pocit - cítit se jako hráč. A možná už dokážu lépe pochopit, jak se cítí člověk, jehož život se odehrává u kulatého stolu s kupičkami žetonů. Vynikající film o pokru s ještě lepším obsazením v čele s Damonem, Nortonem a nezapomenutelným ruským „kmotrem“ Johnem Malkovichem. " - Víš co mě vždycky postaví na nohy, když se cítím mizerně? - Co? - Rozbalit královský fullhouse." ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Není film, kde by si Edward Norton nezahrál problémového a diskutabilního člověka. Tenhle film přesně vystihl slovo poker a jeho vedlejší omamné účinky. Poker je jedna z mých nejoblíbenějších her a zároveň závislostí. Ještě se Snookerem je to pro mně Gentelmanská a chlapská historická mocnina. Tento film bych srovnal s Barvou peněz, která u mně zvítězila stejně jako tenhle film svým příběhem a svojí herní podstatou. Při závěrečném nervydrásajícím finále proti cizojazyčnému ruskému fousatému mistrovi jsem vypotil snad dva litry potu. Neskutečně mně celý film chytnul a já se ho držel až do poslední minuty. Film má krásnou pointu, že poker je loterie a poker není jen o štěstí. Velká bomba, mohu doporučit! ____Žiju, když riskuju. Zbytek je jen čekání. ____ ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„If you can't spot the sucker in your first half hour at the table, then you are the sucker..“ Vodopád pokerových mouder, nenápadná, ale účinná hudba Christophera Younga, přesvědčivý floutek Norton a poměrně čitelný příběh o kamarádství, partnerský život ovlivňující hráčské vášni a pravidlu, že nemorální je nechat troubovi peníze (ke kámošovi Červovi se evidentně nevztahovalo). Je vcelku jasné, že kruh se uzavře u Teddyho KGB, který ve slušivé teplákovce začne z nervozity přihazovat sušenkami Oreo. A nechtějte vidět, jak by se sesypal, kdyby mu tam Terence Hill s úsměvem na rtu chroustal jablka.. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Prostředí pokeru pro mě bylo opravdu přitažlivé a díky skvělým hereckým výkonům dua Damon/Norton se z Hráčů stal bezvadný zážitek. Akorát mi trochu vadily dvě věci. Paradoxně to byla Nortonova role, protože ten svou debilitou pořád kurvil Mikovi život. A zadruhé to byla lehce přestřelená stopáž. I tak ale špičkový film. 90% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Klasické devadesátkové drama. Nečeká Vás nic převratného po stránce příběhu a dějových zvratů, jenže je to prostě zábava a má to drive. Damon a Norton ve svých zlatých letech a příběh hazardních hráčů bez zbytečných vytáček kolem. Všechno jste už někde viděli, ale zároveň je všechno tam kde má být a je to prostě velmi příjemná zábava a John Malkovich si finále ukradl pro sebe. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)

Reklama

Reklama