Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý agent Alex Scott dopadne v uzbekistánských horách pilota, který prodal obchodníkovi se zbraněmi Arnoldu Gundarsovi neviditelné vojenské letadlo, zvané Čepel. V Los Angeles se na poradě seznámí s detaily další akce. Musí se vydat do Budapešti, kde se Gundars chystá letadlo prodat. Vystupovat má jako asistent černošského boxera Kellyho Robinsona, který se utká o mistrovský titul a na žádost prezidenta souhlasil, že se tajné operace zúčastní. Spolupracovat mají také s atraktivní agentkou Rachel a slavným špionem Carlosem. V Budapešti unese namyšleného boxera krásná tmavovláska a v tovární hale ho nutí prozradit jméno svého komplice. Naštěstí šlo jen o test, který měl boxera prověřit. Dívka je ve skutečnosti agentka Rachel. Vybaveni replikou zlatého Gundarsova pera, ve kterém je ukryto sledovací zařízení, se vydají na party, kterou obchodník pořádá ve svém sídle. Podaří se jim pera vyměnit, Alex pronikne do pracovny a stane se svědkem prodeje letadla čínskému obchodníkovi. Kelly však omylem spustí alarm a muži musí uprchnout. Další den se agenti vydají za obchodníkem do lázní. Je to však past. Strhne se divoká přestřelka, během níž Rachel zahyne. Kelly v poslední chvíli dorazí do sportovní haly k zápasu o titul mistra. Alex se mezitím, ukryt v Gundarsově autě, dostane k letadlu, které právě přebírá nový majitel, Číňan Zu Tam, který hodlá dopravit do Washingtonu jadernou bombu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jsem agent je sice průměrná komedie, ale v rámci filmografie Owena Wilsona je silně podprůměrná. Na druhou stranu patří k tomu nejlepšímu, co může Eddie Murphy po roce 2000 nabídnout, takže stojí za to se podívat. Dvojice funguje dobře a Eddie není ani moc protivný nebo to spíš Owen neutralizuje, takže mu to projde. Díky Famke Janssen jsem dokonce uvažoval nad čtyřma hvězdičkama, ale to už by bylo asi příliš. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Obyčejná akční komedie s dvouma herci, které já osobně mám hodně rád: Eddie Murphy a Owen Wilson, zatímco si Eddie směřuje do filmového pekla v současné době, Owen Wilson si stále drží svůj standard a je to vidět i v tomto filmu. Přestože je v jistých ohledech trapný a debilní, dá se na to párkrát podívat a určitě se semtam i na poněkolikáté pobavím, jenže chvíli na to na něj s radostí zase zapomenu. Slabší průměr, nic světoborného, asi bych si ty dva spolu představoval naprosto jinak, kupříkladu Owen Wilson se s Jackie Chanem předvedl velkoryseji než zde Eddie Murphy. Možná to je na škodu, možná to je fakt, že s Eddiem se příliš dobře netočí. Nedokážu posoudit. Hlavní je, že tento film je slabší průměr, ale to je na zdejším hodnocení vidět samo o sobě, takže proč to tu dál pitvat? :) ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatná špionská buddy komedie, která má ze začátku výborné tempo, ale v závěru už jsem jen čekal, až dojede do konce, protože rozuzlení zápletky a vlastně zápletka celá nebyla nijak moc překvapující. Ale akce byla povedená, hláškující Murphy v jedné ze svých posledních pořádných rolí, sympaťák Owen Wilson a samozřejmě Malcolm McDowell. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodne dobra akcni komedie, ktera by si zaslouzila vyssi hodnoceni. Pribehove to je v pohode a akce je taky natocena slusne, ale tady jde hlavne o Murphyho a Wilsona. Jedinej problem je v tom, ze Wilson ma hrat toho slusnaka, ale ve vysledku pusobi oba jako magori. Nicmene oba jsou perfektni a Murphy hraje postavu, ktera mu sedne ze vseho nejvic, neustale hlaskuje a nastesti se neprevlika za tlusty cernochy. No a obcas se dokonce urodi nakej dobrej parodickej forek na bondovky. Proste slusna zabava. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WARM UP THE GOULASH IN BUDAPEST, KELLY ROBINSON IS COMING." ----------- Úplne prvý film, v ktorom som pred takmer dvoma dekádami po prvý krát počul skutočný 5.1 zvuk. Ten zážitok vo mne stále zostáva a tým pádom voči tomuto filmu cítim určitý vzťah, ktorý nepominie aj napriek tomu, že I Spy je katastrofálne beznádejný film. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina celkem ve třech kategoriích, a to nejhorší remake, nejhorší herecká dvojice a nejhorší herec, o kterou se zasloužil Eddie Murphy. (Terva)
  • Producenti chtěli herce Denzela Washingtona a jiného režiséra, studio však vybralo Betty Thomas a navíc vyloučilo, aby do složení štábu promlouvali producenti. (Courtemanche)
  • Když se agent Alex Scott (Owen Wilson) popere s boxerem Kelly Robinsonem (Eddie Murphy), má rozbitý dolní ret. O pár záběrů dál má však ústa naprosto v pořádku. (jujec)

Reklama

Reklama