Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som po sotva priemernej prvej časti vôbec neočakával, že by to Ratner mohol dotiahnuť aspoň na priemer, ale podarilo sa. Tucker stále nesympatický, Chan znova potvrdzuje, že táto americká séria je jeho najmenej obľúbená, ale vytratilo sa niečo, čo robí z filmov Breta Ratnera záležitosti, vďaka ktorým ho tak nenávidíme. Niežeby bolo ale nutné Rush hour vidieť. Ja už ani neviem, ako som sa k jej sledovaniu dopracoval. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po zdařilé Křižovatce smrti přichazí díl druhý a já jsem rád, že si tvůrci usmysleli, že natočí pokračování. Akčnější, svižnější, a zábavnější film, který má i lepší scénář než díl předchozí, tak těmito slovy by se dal tento kousek vyjádřit. Chris Tucker už mi lezl méně na nervy a kdykoliv se objevil na plátně tak jsem se chtěl smát, protože to co předvádí je nezapomenutelné a velmi vtipné. Jackie Chan předvádní více bojového umění, které je neuvěřitelné. Dále potěšila přítomnost krásné Roselyn Sanchez. Určitě lepší než jednička a já se těším na díl třetí!! ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Křižovatky smrti není o nic horší než ten první, ale chybí mu moment překvapení. První díl vyčerpal většinu nápadů a druhý díl tak neměl pořádně co nového nabídnout. I tak jde o slušnou zábavu, která nezapomíná ani vtipně odkazovat na milníky americké historie, viz Tuckerovo "I have a dream.." v casinu. Obvyklé nepovedené scény na závěr opět potěšily. 70% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tento díl mám z této povedené trilogie nejraději, i příběh mě zaujal víc než ostatní díly, bylo zde o trochu více vtipných scén, více akce, občas měl film hluchá místa (moc jich nebylo), takže tu opět chybí něco málo k dokonalosti, ale bavil jsem se dobře, o trochu lépe než u jedničky. Hodnotím na 88% = **** ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. Area Codes ,2. Mine, Mine, Mine ,3. Umg Sequence V1 T3 ,4. No ,5. He's Back ,6. Love Again ,7. Keep It Real [Tell Me] ,8. Crazy Girl ,9. How It's Gonna Be ,10. Paper Trippin' ,11. You Make Me Laugh ,12. Mercedes Benz ,13. Blow My Whistle ,14. Figadoh ,15. I'm Sorry ,16. Brollic ,17. The World Is Yours , ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Filmový soundtrack, ktorý obsahuje hlavne hip-hop a R&B, vyšiel 31. júla 2001 a vyšplhal sa až na 11. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)
  • Chris Tucker (Carter) natočil spoustu verzí krátké řeči, kterou měl pronést k Hu Li (Zhang Ziyi) po jejich vzájemném souboji. Režisér Brett Ratner cítil, že to pořád ještě není ono a řekl mu, ať ji nazve "čubkou". Tucker to ale odmítal, a trvalo prý hodiny, než s návrhem souhlasil. (SG-1)

Reklama

Reklama