Reklama

Reklama

Sugar

(seriál)
  • USA Sugar
Trailer 2

Epizody(8)

Obsahy(1)

Záhadný soukromý detektiv během vyšetřování zmizení milované vnučky hollywoodského producenta svádí boj s vlastními trýznivými obavami. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (21)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá noirová detektivka s drsným, ale zásadovým a sympatickým hlavním hrdinou. Tvůrci evidetně mají rádi klasické filmy s Bogartem a dalšimi a jejich kouzlo se jim celkem úspěšně daří přenést i sem. Půl hodinová stopáž jednotlivých epizod je dobře zvolená a nedává moc prostoru pro zbytečnou vatu a to se v současnosti málokdy povede vychytat…80% ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.5/10. Poslední díl s hromadou přitroublých klišé ničí poměrně zajímavý a atmosferický seriál, kde se poměrně neortodoxně míchá několik žánru. Nemuselo by těch náznaků být až tolik, protože už ve třetí epizodě je každému jasné oč běží, což je docela škoda. Jinak noir detektivka s precizním Farrelem by obstála sama o sobě. ()

Reklama

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě banální pátrání po zmizelé vnučce filmového magnáta se (ne)čekaně zkomplikuje a Colinův Cukrouš musí čelit nejen svým démonům. Solidní pocta noirovkám a také dalšímu žánru, který byl v padesátých a šedesátých letech dost oblíbený. A do toho všeho vhozen slušňák v uhlazeném kvádru, který si zde, mezi tou špínou a podvody, může připadat, jakoby byl z jiné planety. Vydařený seriálový počin s originálním drobným zvratem, který to posouvá úplně jinde… i když pořád je zde nejdůležitější právě ta detektivní linka. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak tyrkysová korveta, Iggy Pop a láska ke starému Hollywoodu, kde mě hrozně bavily (a hlavně tady seděly) ukázky z klasických starých filmů, převážně noirů. Náběh na další sérii tady rozhodně je a vůbec bych se toho nebál. ■ AnanAss‘s Score: 7/10 ■ ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Americká drsná škola (Hammet, Chandler, v UK Cheyney) v moderním hávu lehce střižená do sci-fi. Výborně udělané prostřihy na staré filmy byly naprosto originální a hádali jsme, o které filmy to jde. Farell s minimem gest a s výmluvnou mimikou byl výborný, s tím třesem rukou, s tou nejistotou sám ze sebe, ale s buldočí vůlí soukromého očka byl ve všech dílech zárukou, že to neztratí úroveň, šarm i napětí. Výborně napsané další postavy a úžasný výběr herců (jako bych ty kreatury show-businessu viděl v reálu) a do toho to mystické tajemno, které detektiv tají a zároveň při tom rozplétá odporný zločin. Má to logiku, spád, překvapení i řadu dobrých nápadů (SPOILER: Odprásknutí hlavního padoucha byla poprava, ale věřím, že 99% diváků zvedlo palec nahoru, za takové řešení). Tuším trávu růst, když očekávám druhou sérii? Protože je na co se těšit...80% ()

smarkus 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý a neotrelý námet, prevedený originálne. Noir detektívka s vnútorným hlasom hlavnej postavy pátra po zmiznutej dcére bohatého deda. Miestami to prešlapuje na mieste, zišlo by sa viac priamočiarosti, narážam na 2-4 diel. Ale tým, že to sú pomerne krátke časti to pekne odsýpa a mega wtf v šiestom diely to v mojom prípade pridalo dalšiu hviezdu. Pekne sa na to pozerá a navyše to aj ukončí v závere hlavnú linku a pridá novú, čo verím bude predmetom druhej série. Odporúčam, keďže takýto typ seriálov je veľmi málo. 4* ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama