Reklama

Reklama

Představa o tobě, podle stejnojmenné oceňované moderní lovestory, se soustředí na čtyřicetiletou svobodnou matku Solène (Anne Hathaway), která si nečekaně začne se čtyřiadvacetiletým Hayesem Campbellem (Nicholas Galitzine), zpěvákem nejpopulárnější chlapecké kapely na světě jménem August Moon. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romantizovaná verzia zajačika, ktoré si ulovila slobodná mamička, on slávny, ona s dieťaťom, ona sa vzpiera, on strašne chce, sú tu generačné problémy, ale všetko dopadne tak, ako si (hlavne) ženské publikum želá. Pretože film je na rozdiel od románu snom. Román má záver realistický, film chce pohladiť. Realita však v týchto prípadoch zvyčajne filmom nie je. Vie to potvrdiť aj taká Demi Moore. Na strane druhej je aj obmedzený druh a pri troche šťastia môže žena naraziť na slušného gerontofila. Napríklad Macrona. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Milé, ale úplně stupidní. Sázka na přepudrovanou Anne Hathaway a trendy idola Nicholase Galitzina by mohla fungovat, ale nesmělo by to mít úplně debilní dialogy. Je to tak trochu obrácenej Notting Hill, ale kupí to spoustu klišé počínaje prvním setkáním na hajzlu, což Galitzine později komentuje intelektuálním dovětkem: "Líbí se mi, že jsme se potkali tak zajímavým způsobem." I romantické drama má snad právo na aspoň jeden nečekaný zvrat nebo trochu srandy, což se tady nekoná. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

The Idea of You. Vôbec nič som od tohto filmu neočakávala, priznám sa, som veľmi milo prekvapená. Zapla som si to kvôli Anne Hathaway, žila som v tom, že ide o romantickú komédiu/hudobný film, ale nie je to vôbec komédia, ale dráma a zároveň romantický/hudobný film. Pripomenulo mi to časy, keď som kedysi dávno (som vo veku hlavnej hrdinky) obdivovala Backstreet Boys :). Hudobné/koncertné pasáže ma v prípade fiktívnej kapely August Moon nebavili, keby to trochu zostrihali, možno by som nejaké tie % pridala. Anne Hathaway ma bavila. Patrí medzi moje najobľúbenejšie herečky (nikdy nezabudnem na jej rolu Fantine v Les Misérables) a tu je dokonca aj very hot or whatever ako povedal ten mladík. Na budúcnosť takýchto vzťahov v reálnom živote neverím, ale tu som im to uverila. 65%. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten film sem docela slušně ignoroval. Nakonec kvůli Anne Hathaway shlédnuto. Nejlíp samosebou fungujou scény v první půlce filmu, kdy se poznávaj a mluvěj spolu. Ovšem scény s tou oplzlou hudbou, fanynkama trhajícíma si pohlavní orgány, a oplzlou kapelkou ve stylu New k........ block, ty byly jednoznačně za odpad. No a druhá půlka už mě vůbec nebavila. Filmu by slušelo spíš trošku úhyb do komedie, a jinej hlavní představitel. Pak možná za tři. Takhle jen dvě umolousaný hvězdičky. 30%. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Skrz nasrkz průměrná romantika o sexy čtyřicítce, která si nabrnkne zajíčka v podobě slavného frontmana klučičí kapely. A pak začne řešit, jestli je to vlastně dobrý nápad. Ten film mi konstantně dával pocit, že jsem něco takového viděl už milionkrát jinde a líp, byť to není tak úplně pravda. Hathaway to táhne a to ji dvakrát nemusím, ty takřka dvě hodiny jsou ale zbytečný a že bych to někomu vyloženě doporučoval, to asi nehrozí. 5,5/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama