Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi moc zajímavý nepřišel ani ten námět, protože jsem něco podobného viděla (tuším, že několikrát) v seriálu Krajní meze, kde bylo zpracování o poznání lepší a dovedlo člověka opravdu znervóznit. Tady jsem to prozívala a pak nad tím jen pokrčila rameny. Co do obsazení, tak tu mohl hrát kdokoliv a vyšlo by to nejspíš nastejno. 4/10 ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nechutně zdlouhavé. Samotný námět by v základu i šel, ale jak jej film podal, si akorát říkalo o čekání, kdy už konečně dojde na pointu, která nakonec nebyla ale vůbec překvapivá, ani nijak šokující. Plusové body jsou víceméně hlavně za to lehké psycho v druhé půli, ze kterého alespoň trochu zamrazilo. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Astronautova žena má poměrně originální děj,výbornou atmosféru,dva fantastické herce,temnou pointu a přesto všechno mě tento snímek nezaujal.Celé je to totiž bez většího spádu,bez toho správného koření.Já viděl průměrný temný sci-fi thriller,který ale asi právem nevynikl.Astronautova žena pro mě nemá prostě život.P.S.trochu to ve mě vyvolalo pocit,jakoby autoři trochu předělali Rosemary má děťátko. ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Řemeslně poměrně dobře zpracovaný film, kterému by ale rozhodně slušel trošku větší rozpočet, Ať už na efekty či pulírování replik. A i když byl Depp tentokrát netradičně za ledového úchyla (a šlo mu to), dovedl bych si v jeho roli představit někoho mužnějšího charismatu. Při úvodní scéně jsem měl už před lety pocit, že by si hůře vidící divák mohl splést pohlaví obou postav v posteli. Zde často vyčítaný konec mi naproti ostatním přišel jako správné zakončení příběhu, protože se vymyká šabloně "Nakonec dáme všechno do kupy" ( v tomto případě holku šoupneme do blázince nebo z ní uděláme hrdinu) a respektoval celkovou tíživost filmu. Rychlejší nůžky bych si ale také dovedl představit a tak je to ve výsledku za průměr. ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Prvně, je mi nejasný původ tak nízkého hodnocení, existuje spousta filmů, které nemají ani zpoloviny takovou atmosféru či obsazení a přitom se zde pohybují v červených číslech ..Tohle dílo stálo za shlédnutí, dovede udržet napětí po celou dobu a navíc ho i gradovat .. Johnnyho jsem tady poprvé viděl v poměrně záporné roli a Charlize to odehrála bezvadně, už tenkrát věděla jak diváka zaujmout ..ke konci atmosféra houstla a ten úplný závěr se vyvaruje zbytečného patosu a tomu, jak obvykle americké filmy končívají ..Pro mě je to za solidních 70% .. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama