Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

DaliGala 

všechny recenze uživatele

Miluju tadyty sci-fi, které nejsou sci-fi. Žádní obludní mimozemšťané, nereálná plavidla, roboti. Ne. Odehrává se to v nás, jen v naší hlavě. Dobrý nápad, dost jsem se bála pointy, ale myslím, že trošku překvapivý a otevřený konec, je k tomuto příběhu zároveň i nejlepším koncem (nechci tvrdit ale, že by byl nějak geniální). Napětí, bafání, smrt, tajemno- na mě to prostě funguje. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý příběh, ale dost špatně natočený, Charlize Theron se mi tu vůbec nelíbila, a Johnny Depp s blond vlasy, tak to opravdu ne, ale zase mu musím nechat, že svojí roli zahrál víc než dobře. Bylo tam pár scén, ze kterých jsem měla infarkt a pár u kterých jsem se kousala nudou. Co mě ale dostalo nejvíc bylo konec. WTF? 3* ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dalo se z toho vytřískat tolik a nakonec to bylo spíše veliké a nudné zklamání. Musím sice vyzdvihnout Charlize, která se tu opravdu herecky vydováděla, ale sterilní Depp tu naprosto vyhořel. I hudba byla celkem slušná, takže celkově to vidím na průměrnou zábavu na nudné odpoledne. Nepotěší, ale ani neurazí. 55% ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Prvně, je mi nejasný původ tak nízkého hodnocení, existuje spousta filmů, které nemají ani zpoloviny takovou atmosféru či obsazení a přitom se zde pohybují v červených číslech ..Tohle dílo stálo za shlédnutí, dovede udržet napětí po celou dobu a navíc ho i gradovat .. Johnnyho jsem tady poprvé viděl v poměrně záporné roli a Charlize to odehrála bezvadně, už tenkrát věděla jak diváka zaujmout ..ke konci atmosféra houstla a ten úplný závěr se vyvaruje zbytečného patosu a tomu, jak obvykle americké filmy končívají ..Pro mě je to za solidních 70% .. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Vcelku se divím zdejšímu nízkému hodnocení. Pro mne byla Astronautova žena velmi zajímavým a chytlavým snímkem od začátku až do konce. Hlavně nebylo slabých míst, snímek je komplexní a velmi se mi líbila třeba i muzika. Herecké výkony netřeba komentovat, ty jsou maximální. Příběh sám o sobě mohou někteří hodnotit jako neoriginální, já mu však tento přívlastek nedávám. Přistoupil jsem k filmu bez předsudků a nechal se jim pohltit a během sledování mne z napínavého prožitku rozhodně nic nevytrhávalo, nic co by bilo do očí. Dle mého názoru čtyři hvězdy zasloužené! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama