Reklama

Reklama

Antracit


Třináctý apoštol (E02)

(epizoda)
Krimi / Thriller / Mysteriózní
Francie, 2024, 48 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Ida s Jarem hledají stopy na starých videokazetách. Laboratoř společnosti Arcacia navštíví podezíravá Giovanna. Blíží se každoroční festival Lévionna a začínají problémy. (Netflix)

Recenze (1)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak tohle už bylo vážně bizarní. Francouzští tvůrci se rozhodli navázat na zde představované sektářské postupy a rituálně obětovali logiku ve prospěch... No, ve prospěch čeho? Netuším a obávám se, že ani oni tak úplně netuší. Krimi (kde?) / Thriller (nepřítomen) / Mysteriózní (snaha tam byla, ale neuvěřil jsem) / a tady by zřejmě mělo stát Konspirační (ve smyslu konspiračních teorií) / a tady Psychedelický (protože mám pocit, že někdo ujíždí na houbičkách nebo kyselince). Nepříjemně divný zážitek, Netflixu se ale alespoň znovu podařilo prosadit ty pravé hodnoty. / Poučení: To může napadnout snad jen Francouze- šmouha uhelného prachu jako symbol čistoty... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Giovanna (Camille Lou) má na nohou zimní boty od značky Sorel model „Winter Carnival“. Můžeme si toho všimnout při scéně na recepci ve výzkumném ústavu. (Untentrauer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno