Reklama

Reklama

Hírámandí: Démanty na prodej

(seriál)
  • Indie Heeramandi: The Diamond Bazaar (více)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V Indii pod britskou nadvládou se schyluje ke vzpouře. Intrikánku Malliku, která má pod palcem prestižní nevěstinec, přitom ohrožuje nová sokyně. (Netflix)

Recenze (2)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Seriál má velmi poutavou výpravu, skvělé obsazení a zajímavou, pro Evropana zcela nezvyklou atmosféru. Co je na škodu, je pro indickou produkci typicky rozvláčně a místy velmi nudně natahovaný příběh, kterému by prospělo, tak 4 díly ubrat. Pak by šlo o pecku, které bych dala určitě o hvězdu více. Takt o musím přiznat, že jsem se místy dost nudila, hlavně u vzdychacích scén (a že těch bylo požehnaně). Přiznám se, že na základě upoutávky jsem čekala větší drive a více akce a i trochu erotiky (ta tam nebyla vůbec, což je u seriálu z bordelu až s podivem). Chápu, že pro indické ženy to má i morální přesah, neboť v indické silně patriarchální společnosti, kde jsou na denním pořádku hromadná znásilnění a kde roky trpěli pod britskou koloniální nadvládou, si také užili svoje. Za mne zajímavé dílo, jenž patří k tomu lepšímu, co jsem z indické produkce viděla. Dávám 65%. ()

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem natrefila nějak náhodou. Hned první díl mě zaujal kulturní odlišností a jazykem; nechala jsem si zvuk v originále s českými titulky. Řekla bych, že to byl pro mě takový malý kulturní televizní šok. Zpočátku jsem měla pochybnosti, jestli se nejedná o nějakou indickou telenovelu. Poslední díly mě však vyvedly z omylu. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama