Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Scooby-Doo je mluvící a inteligentní pes, který se svými přáteli řeší každý díl jinou záhadu. Bezhlavý rytíř, bestie z močálu či oživlá mumie a mnoho dalších nadpřirozených a nereálných bytostí straší různě po světě a je jenom na Scooby-Doo, aby vše toto vyřešil a zachránil ostatní před smrtí strachem. (StrYke)

Recenze (41)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo nikdy nepatril medzi moje srdcovky a ani tento seriál, ku ktorému som sa po rokoch vrátil, mi nepriniesol sľubovanú zábavu. Nevýrazné prípady často úplne bez atmosféry, strašidlá a monštrá, ktoré nevystrašia ani batoľatá, zato naivné a hlúpe hlavné postavy, ktoré akoby vypadli z lacného hororu (rozdeľme sa, utekajte, rýchlo sa sem skryte, tu nás nenájde...) áno. Ale Scooby-keksy mám rád. Pre mňa nevtipný, podpriemerný animák, ktorý mi nič nedá. 30% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo je další z těch kultovních animáků, které mi jako malému nevadily, nijak mě ale rozhodně neuchvacovaly, a tak se s každým přibývajícím rokem stávaly míň a míň oblíbenými. Staré díly a hlavně některé z delších animovaných filmů mám dodnes rád, k novějším už ale tíhnu odporem a po prvním traileru k nové "3D" verzi mám chuť tvůrce proplesknout. ()

Reklama

Gustik5 

všechny recenze uživatele

Scooby byl kdysi mou častou ranní podívanou, před tím, než jsem musel jít do školy, a to i přes dosti podobný děj většiny dílů; jízda někam (např. na dovolenou, výlet, apod.), děvědění se o nějakém strašidle či monstru, pátrání, finále, past (která i přes svou neprohlédnutelnost skoro nikdy nevyjde :), rozuzlení, zatčení, tradiční hláška: "Bylo by se mi to podařilo, nebýt vás, prašivých děcek!", vděční obyvatelé postiženého místa, šťastný Scooby s Shaggym (obvykle díky jídlu), konečná hláška: "Skúby důby důů!", KONEC). Seriálu dávám čtyřy *, protože i přesto, že se mi líbil, jsou podle mě i větší pohádkové legendy mého dětství. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem za mlada neměla tu čest, nicméně za spoustu minut oddechu v rámci hlídání dětí dávám čtyři hvězdy. Pokud se mrňousové opakovaně baví nad Scooby-Dooem v náručí Shaggyho a naopak, honičkám, převlíkačkám a následném odhalení padoucha těmi "všetečnými dětmi" a navíc jsou ochotny vidět jednotlivé epizody znovu, a znovu, a znovu, přičemž já u toho nelezu zoufalstvím po zdi, pak je to asi povedený seriál pro danou cílovou skupinu. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto je asi najznámejšia a najkultovejšia séria o Scooby-Doo a jeho partii, ktorú som vždy v nedeľu pozerával na STV a nespustil som z toho oči. Spomienky a nostalgia ako vyšité. V tomto prípade sa jedná o prvú sériu a podľa mňa aj tú najkvalitnejšiu. Z tej dvojice Shaggy a Scooby jednoducho nemôžem, ostatní sú tam skôr do počtu. Každopádne ako dieťa som to hĺtal, takže cieľovku to určite zasiahne aj po rokoch a pri oldschool animáciách. 80 % ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Během úvodního intra poté, co se objevuje Merlin, je možné zahlédnout Shaggyho po dobu 1 až 2 vteřin bez rukou. (helloween93)

Reklama

Reklama