Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (65)

Jino 

všechny recenze uživatele

Dennis Miller jako detektiv a Chris Sarandon coby kněz jsou výborní a táhnou toto solidní béčko až do zdárného konce. Trošku mě mrzí, že neukázala svoje přednosti Erika Eleniak, ale jinak jsem byl s Upířím nevěstincem vcelku spokojený. Upírky byly leckdy pěkně namaskované a efekty nebyly také k zahození. Takže když to shrnu 60% stejně jako u Rytíře démona. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší než Rytíř Démon, jelikož místy film dost nudí (asi bude lepší kratší režisérská verze). Na druhou stranu - márnice, upíři - vlastně prsaté (silikonové) rozkošné nahatky, zábavné gore (vytrhávání srdce - trik s jazykem je obzvláště povedený, utržení hlavy, rozseknutí sekerou...) a povedené osmdesátkové masky (Lilith měnící se v pekelného démona či její zrození). Parodie na náboženské fanatiky, co jsou ve skutečnosti oběma nohama v pekle. A jako doprovod jsem sice čekal spíše The Creepshow nebo Misfits, ale Anthrax, Free, Thin Lizzy, Zen Cowboys nebo The Sweet taky dobrý.... ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší a zábavnější, než Rytíř démon. Výtečný úvod, parádní zápletka, naprosto luxusní hudební doprovod, humor na výtečné úrovni, stejně tak docela dobře funguje i atmosféra a lehké napětí a naprosto dokonalý je závěr a vymícení nevěstince za pomoci vodních pistolek. A Krypt Keeper je samozřejmě i zde absolutní sázkou na jistotu. Jeden z nejlepších dílů, který je téměř na plný počet hvězd. 85%. "Připadám si, jako bych byl v nějakým špatným dílu Povídek ze záhrobí". A navrch i fajn cameo Whoopi. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O Upířím nevěstinci se dá napsat v podstatě totéž, co o Rytíři Démonu - jde o nenáročné, ale funkční béčko, které si na nic nehraje a pokud divák přistoupí na jeho hru, tak ho film nezklame, i když jej zcela určitě nepřivede do extáze. Narozdíl od Rytíře Démona je Upíří nevěstinec v mnohem větší míře odlehčený humorem a jindy zrádná kombinace hororu a komedie v tomhle případě funguje. Snímku pomáhá obsazení, Erika Eleniak je v podobné produkci jako doma a svojí vizáží pomáhá překlenout slabší momenty filmu. Celkově lze říct, že na to, o jak nenáročný kousek jde, je slušně obsazený a zahraný. Celkový dojem: 55 %. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Pri tejto komédii som sa fakt dobre zabavil. Skvelý scenár je plný vtipov a skvelých hlášok ("Manželstvo s tebou ma priviedlo na prah homosexuality"). Navyše si veľmi dobre robia srandu z kresťanstva a hlavne s tých pop-kresťan-kazateľov z USA. Môžem iba odporúčať, určite je to lepšie ako Demon Knight. No, ale má to jednu chybu, i keď je film plný krásnych a nahých upíriek, hlavná hrdinka ani vodkyňa upíriek sa do konca filmu nevyzlieklo. Ale skvelý koniec to vynahradil. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama