Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (415)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Páni, tady je lidí, co berou filmy tak vážně... Tento snímek je nesmírně zábavný a dobře poživatelný pro malé i velké diváky, prostě pro celou rodinu. Střídá skvělý humor, akci a trošičku si i zamoralizuje (což mi zde ale vůbec nevadí). Arnie opět válí a chrlí jednu hlášku za druhou a v závěru, když se pak film zvrtne až někam ke sci-fi, si jenom lebedím blahem. Příjemný vánoční pamlsek, s povedeným závěrečným vtípkem od nazdobeného stromečku. P.S. Arnold tady praští pěstí soba a zavzpomíná tak na své filmy o Conanovi z 80. let. Tam totiž mlátil koně i velbloudy... ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Prvy film s Arniem v hlavnej ulohe, ktory ma nebavil. Dodnes som ho videl len raz a bolo to utrpenie. Dnes som to skusil druhykrat a po 40tich minutach som to vypol. Je to totalna nuda. Zapletka ma vôbec nebavila a Arnie mi v tejto ulohe pripadal uplne zbytocny. Asi to mal byt zabavny rodinny film s moralnym ponaucenim, co je zaner, ktory mi sedi, ale v tomto mizernom prevedeni sa to neda ani dopozerat. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ja som sa celkom bavil, bol druhý sviatok vianočný, sánky rozflákané, tak som doobeda čučal na telku a na Arnieho a jeho ďaši komediálny trapas. Ešte, že to trochu zachánil dabing. Nutno ale povedať, že vianočnú atmosféru to malo a to bol cieľ, lebo som sa veľmi nenudil a pár krát aj zasmial. Všetko skončilo tak ... no veď nebudem spoilerovať ! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se i zdálo, že taškařice o zaměstnaném otci, který se snaží koupit synovu lásku sehnáním vyprodané hračky, konzumní vánoční běsnění spíše vědomě odsuzuje, jak by naznačovaly třeba ironicky použité písničky. Jenže prozření „důležité je dodržování slibů, nikoliv drahé dárky“ hodili tvůrci za hlavu už dlouho před ujetým "superhrdinským" finále na opulentní přehlídce. Banálními rodinnými hodnotami (a KLIŠÉ) by se pak zalknul i jinačí herecký kalibr, než toporně šaškující Arnie. A bohužel jeho humory mi v 90% přišly přinejmenším trapné, s krátkodobým zlepšením po nástupu Belushiho Santovské mafie. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Když si dáte za cíl vidět všechny filmy se Schwarzeneggerem, dřív nebo později se dostanete i k tomuhle. Nejde to okecat, nedá se tomu vyhnout, prostě se to stane a vy to musíte vydržet. Film je po všech stránkách podprůměr. Vtipy moc nefungují, nikdo pořádně nehraje a po vánoční atmsoféře není ani stopy. Pár povedených scének dojem nespravilo. Konec trochu ano. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Syn Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) obdrží fialový pásek v karate, vzhledem k jeho věku je nepravděpodobné, aby obdržel 5. výkonnostní stupeň. (sator)
  • Roli obřího Santy ztvárnil wrestler Paul Randall Wight Jr. známý jako The Big Show. (Mr.Dick)

Reklama

Reklama