Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (415)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Z pozice přirozeného odpůrce svátků klidu a pohody (čili nervů na pochodů) jsem vždy potěšen, když se uprostřed sváteční pohody dokáže někdo oprostit od duchovního rozměru vánoc a zábavně přitom trpí. Ano jsem cynik, nejsem na to nijak zvlášť hrdý, ale tento pokřivený pohled na svět činí můj život daleko zábavnější. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ja som sa celkom bavil, bol druhý sviatok vianočný, sánky rozflákané, tak som doobeda čučal na telku a na Arnieho a jeho ďaši komediálny trapas. Ešte, že to trochu zachánil dabing. Nutno ale povedať, že vianočnú atmosféru to malo a to bol cieľ, lebo som sa veľmi nenudil a pár krát aj zasmial. Všetko skončilo tak ... no veď nebudem spoilerovať ! ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně nemám ráda Arnolda Schwarzeneggera, nemám ráda blbé americké hračky podle komiksů, které musí každé dítě mít a nemám ráda americké vánoce. Tento film obsahoval všechno a předvedl to v hodně trapném podání k tomu.... Kvůli jedné stupidní hračce budu obíhat celý dne město..jooo hurááá...no ale existují ještě větší blbiny, takže jedna hvězdička. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co naplat, tohle považuji za vánoční klasiku a je to další z filmů, bez kterého si už neumím představit vánoční svátky. Dá se to brát jako dobrá parodie na všechny filmy o pohodových Vánocích. Ač už jsem tenhle film viděl nesčetněkrát, přesto se u něj vždy velmi nasměju a monology mne nikdy neomrzí, i když už je znám zpaměti. Tohle je prostě jedna velká vánoční jízda, která mne vždy na hodinku a půl dokáže příjemně zabavit. Dávám tři hvězdičky, ale jak říkám, tohle je taková srdeční záležitost, ale i přesto nemohu přehlížet některé nedostatky, které tenhle film má, ale nebudu je raději rozebírat, nebo bych si tenhle snímek ještě zprotivil, takže tři hvězdičky s konstatováním, že i příští rok o Vánocích se na tuto komedii těším. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hm, no ako akčná rodinná vianočná komédia to vlaste spĺňa účel, otázkou je, či treba pozerať rodinné vianočné komédie. Niektoré fóry ujdú, Arnold sa zhovaďuje dostojnejším (rozumej sebaironickejším) spôsobom ako trebárs v Konci sveta a deti určite nebudú sklamané. Ja tie niektoré vysoké hodnotenia akceptujem, určitú zvrhlosť a s ňou spojené kúzlo tento film má. Mňa to ale neoslovilo. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • I tentokrát se natáčení zúčastnil Arnoldův kamarád a častý spolupracovník Sven-Ole Thorsen. V závěrečných titulcích je však uveden pouze jako kaskadér. (Rominator)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)
  • Roli obřího Santy ztvárnil wrestler Paul Randall Wight Jr. známý jako The Big Show. (Mr.Dick)

Reklama

Reklama