Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Kimble je tvrdý policajt z L.A., už léta pátrá po drogovému dealerovi Cullenu Crispovi. Zdá se, že jedinou osobou, která ho může usvědčit ze zločinů, které spáchal, je jeho bývalá manželka, která není k nalezení. Kimble vypátrá jméno školky v Oregonu, kam chodí její syn. Nic nejde podle plánu a Johna čeká nejnáročnější úkol jeho kariéry, bude muset učit v mateřské školce! Jeho kolegyně Phoebe, která se tam měla ucházet o místo učitelky, onemocněla a on je nucen nastoupit místo ní. Kimble bude se muset naučit získat si respekt u houfu capartů bez toho, aniž by prozradil své pravé poslání. Bandu mrňat, která ho nejprve skoro zničí, nakonec zkrotí a získá si jejich lásku. Poklidná atmosféra ale netrvá dlouho. Na scénu přichází bezcitný Crisp, který si přijel pro syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (434)

castor 

všechny recenze uživatele

Komediální specialista osmdesátých let Ivan Reitman tehdy nekrotil pouze duchy, ale rovněž samotného Arnieho. Hejno řvoucích a neposedných šestiletých dětí v mateřince vyžaduje kromě pevné ruky i pořádnou dávku trpělivosti a scénáristé to vymysleli tak, že se Arnie ocitne namísto v zaplivaném rajónu uprostřed zvídavých dětí. V odlehčeném žánru nezklamal, dočkáme se přirozených reakcí i vkusných situací (i samozřejmě zbytečné vaty), a komu se to nelíbí, ať si … prostě pustí něco jiného. Viděl jsem mnohokrát a pokaždé to zabere. Pořád příjemná záležitost. A právě kvůli tomu jí ty čtyři hvězdy sluší nejvíc. Penelope Ann Miller to navíc zatraceně sekne. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tohle je komedie mého mládí, tehdy jsem ji strašně žrala a moc se mi líbila, ale dnes už ji zase tak nemusím. Sice se na ni podívám, ale už to pro mě není ono a zas až tak moc mě to nezaujme. Arnieho nemám moc ráda, ale tady má docela dobrou a vtipnou roli, takže mu to odpouštím. Komedie je to vcelku v klidu, pohodová, vtipná... ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Další nenáročná akčnější rodinná komedie, kde se policista John Kimble (Arnold Schwarzenegger) stává z důvodu své práce učitelem ve školce. Přes počáteční neúspěch, ale ve třídě mrňousů zavádí "německou" disciplínu a stává se velmi oblíbeným. Samozřejmě trochu romantiky, když se dá dohromady s osobou, kterou má chránit, půvabnou Joyce (Peneleope Ann Miller). Vtipné situace přináši zejména Johnova parťačka Phoebe O'Hara (Pamela Reed). Napětí a nebezpečí vnáší sadistická dvojice Cullen Crisp (Richard M. Tyson) se svojí matkou Eleanor (Carroll Baker), kteří chtějí Cullenova syna Dominika (Christian a Joseph Cousinsovi). A tak dobro vítězí na zlem a navíc nachází své pravé místo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

I akční ikony si musí čas od času od toho zabíjení odpočinout a třeba se na chvilku uklidit do školky. Arnold se tedy po návratu z Marsu, nebo spíše po jeho téměř vylidnění stal dobrovolně panem Kimblem a šel si s dětmi zablbnout do školky. V jeho představě školky, je jasné že z dětí chce mít vojáky, začne se s posilováním a disciplína je až na prvním místě. Aby ovšem zcela nezradil své oddané příznivce, scénář mu postavil do cesty jednoho pěkně slizkého záporáka s copánkem, jehož je potřeba zneškodnit. Policajt ze školky je přesně ten typ filmu, kterému leccos odpustíte, když na něj zrovna máte přesně tu správnou náladu. Děti kariéru Arnoldovi nepokazily jak jej před tímto filmem varovali jeho agenti. 60% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kluci mají penis, holky vagínu. Buhehe! Tohle cpaní Arnolda do komediálního žánru je mi prostě proti srsti. Nesmál jsem se tomu kdysi a nevím co by mi na tom mělo přijít vtipný dneska. Není to sice na hození šavle, jako těhotnej Terminátor, ale jako varování před tím co mělo přijít naprosto dostačující.15% ()

Galerie (111)

Zajímavosti (25)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama