Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luke (Ed Harris) a Jackie (Susan Sarandon) se rozvedli jako rozumní lidé, bez žraločí asistence právníků a nedůstojných soudních tahanic. Přesto jejich dvě děti, roztomilý Ben a dospívající Anna, jen těžko snášejí otcovu novou sympatickou přítelkyni Isabel (Julia Roberts). Je mladá, je atraktivní, má zajímavé povolání módní fotografky, ale přes veškerou upřímně míněnou snahu zůstává v očích dětí především zlou macechou, která rozbila manželství rodičů. Jen velmi zvolna, po drobných krůčcích si Isabel získává důvěru a úctu dětí. Když pak Luke požádá Isabel o ruku, korunuje už tak komplikovanou situaci Jackie odhalením svého ponurého tajemství má nevyléčitelnou rakovinu. Umírá. Od této chvíle k sobě zcela rozdílné ženy opatrně hledají cestu a zodpovědná Jackie pomáhá bohémské Isabel zaujmout místo milující a milované matky jejích dvou dětí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

cross 

všechny recenze uživatele

Extrémě kýčovitý zaoceánský humus, bez špetky invence a zábavnosti. V Americe to možná lidi žerou, ale pro nás je to jen trapný pohled na takřka neexistující charaktery. Narážím především na postavy, které se často chovají naprosto vůči svému věku i postavení, se škrobenou vypočítavostí žhnoucí z očí! Pardon, ale na tohle neskočím... ()

mart93 

všechny recenze uživatele

Nedokážu říct jestli 2 nebo 3 hvězdy. Většinou nadhodnocuju ale teďku udělám vyjímku :) Perfektní herci a herecké výkony bohužel zasazené do jednoduchého filmu o těžkých věcech. Před koncem jsem to vypl protože už jsem ztratil chuť trpět jim ty dojemné scény. Už jsem jich měl za celej film pokrk a kýbl prostě přetekl. Já tohle prostě nehledám ale chápu že někteří se proto na filmy dívají tak těm věřím že jsou nadšení a nemám s tím problém. ()

Reklama

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Takový typicky americký podzimní film o hodnotách rodinných, přátelství, lásce k dětem a pochopení. Základní stavební kámen, který musí položit opuštěná matka do vztahu s novou přítelkyní svého ex, přítelkyně do vztahu dvou spratků co se neumějí chovat a tak dělají všechno to zlé na co jsme z podobných filmů zvyklý a dva spratci, kteří základy hodnot musí položit k nohám krásné přítelkyně (skutečně, v tomto filmu to Julii sluší jako nikdy před tím), která neumí vzít do rukou vařeku a tak všechno musí řešit rozumnou rozmluvou od srdíčka, jak už jsme taky tisíckrát viděli. Všechno zabaleno do krásného, téměř vánočního sentimentálního balíčku a obvázáno stuhou z patosu s velikou mašlí na vrcholku. Takže zatímco synátor ztrácí rodinné hodnoty hraním her na Facebooku, přítelkyně usychá kapesníkem přátelství slzičky na víčku, já otráveně čekám, jestli se to peklo nakonec nezmění a někdo neumře, protože jestli tenhle sentimentální kýč dopadne dobře, svět není spravedlivý... Sakra, ubírám hvězdičku. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Tohle drama mě vždy zaručeně rozbrečí. Všichni nesnáší Isabel a ve finále, když se provalí, že má Jackie rakovinu, tak nabírá film nový obrátky a Isabel prostě musí zapadnout do rodiny, aby se mohla postarat o děti, až tu Jackie nebude. Scéna, kdy dává Jackie dětem dárky, dceři deku s fotkama a synovi kouzelnickej plášť (pokud se nepletu), ta je hrozně dojemná. Ať je to rodinný a sladký a co já vím ještě, pro mě 4 hvězdy:-) ()

sackrebleu 

všechny recenze uživatele

Prečo tá Susan Sarandon v posledných 15-tich rokoch hrá až na malé výnimky v takých sračkách? Celkom ľutujem, že som sa kvôli nej dala zlákať a dala som tomuto filmu šancu - prítomnosť Julky Robertsovie mi mala byť dostatočným varovaním. Každopádne, niečo čo sa tak okato a prvoplánovo snažilo rozplakať chudáka sentimentálneho a rodinne založeného diváka som už dlho nevidela. Inak sa de facto stotožňujem s komentárom od užívateľa dobytek - teda až na to, že som pri pozeraní filmu nevarila. (Čo som teda mohla, pretože by to bol aspoň produktívne strávený čas.) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Film byl věnován vzpomínce na Irene Columbus, což byla matka režiséra Chrise Columbuse, která rok před vydáním filmu zemřela na rakovinu podobně jako hlavní postava tohoto filmu. (HappySmile)
  • Režisérova dcera Eleanor Columbus se ve filmu na chvilku objevila jako holčička na hodině baletu. (HappySmile)

Reklama

Reklama