Reklama

Reklama

Probuzení v Renu

  • Česko Probuzení v Reno (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva manželské páry, Roy s Candy a Lonnie Earl s Darlene, se znají dost dobře a myslí si, že je už nic nemůže překvapit. Jednoho dne se rozhodnou splnit si svůj sen a vydají se ve zbrusu novém autě na společnou dovolenou do Nevady na velkou přehlídku silničních korábů. Po cestě plné zážitků ale vychází najevo, že s jejich přátelstvím je něco v nepořádku a že jiskra přeskočila, kam neměla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Natashu Richardson jsem /bohužel/ viděla v asi jen třech filmech ,zbytek ústřední trojice mám hodně ráda. Velmi příjemná komedie,kde vás herecké výkony potěší a jednoduchý příběh snad pobaví. Řekla bych, že snímek působít tak o deset let starší,ale v tom dobrém slova smyslu. Mimika Billyho Bob Thortnta je úžasná a když už nic jiného, tak by mě stačilo sledovat jen jeho. Nicméně je toho ke sledování mnohem více a pokud má člověk náladu na nenáročnou komedii, tak vřele doporučuji. Robosaurus-bomba.:)). ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Roy (Patrick Swayze) s Candy (Charlize Theron) a Lonnie (Billy Bob Thorthon) s Darlene (Natasha Richardson) jsou dva manželské páry, které si vyjedou na přehlídku Monster Trucků do Rena. Jenže během cesty vychází najevo i věci, které asi měly být skryty (když někdo čeká dítě, a její manžel je neplodný, tak asi není vše úplně ok, že ano)... Taková vcelku roztomilá taškařice plná různých zvratů - která sice úplně nezklame, ale žádný odvaz to taky není. Rozhodně bych ji ale nezařazoval do škatulky romantických komedií, páč by se mohlo pod dojmem z filmu při sledování s drahou polovičkou stát, že budete nařčeni z nějakých nepravostí... ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Woodyallenovka v buranském balení, nenápadně aspirující na klasiku. Chytré a často hodně "ze života". Jen škoda toho přifařeného dodatku v úplném závěru. Ten byl tak trochu jako z jiného, o dost hloupějšího filmu. Při hodnocení jsem si raději představil, že tam ty poslední zhruba dvě minuty nebyly. (A ještě i pak jsem musel trochu přimhouřit oko. :-) Jinak příjemně strávený večer v poměrně hvězdné společnosti. Potěší i to, že Patrick Swayze si po Donniem Darkovi opět vybral roli, kterou dokazuje, že smysl pro humor a inteligentní nadhled mu na "stará kolena" rozhodně nechybí. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení romantické komedie Probuzení v Renu je příslibem, výsledek bohužel daleko zaostává za očekáváním. Herci se vehementně snaží a kdykoliv dostanou možnost, dávají postavám přirozenou živost. Nadhled neschází, jen nemá žádnou osobnost a děj se prapodivně potácí a ponechává své loutky tonout v bídě scénáře a zápletky. Nenápaditě a zbytečně se snaží o bujarou zábavu, ale představy nikdo nebyl schopen přetavit ve svižné a fungující obveselení. Zůstali okamžiky hereckých exhibicí, ale celek je nesourodý a bezradný ve svém vedení i vyústění. Dva manželské páry zabírají převážnou většinu prostoru a snaží se bavit obyčejností se zdáním omamného podsvětlení. Nevěra, odcizení, zevšednění, naškrobeně vymáhané oplodňování a veškeré drobné i menší partnerské rozmíšky s řinkotem skla pobíhají kolem čtyřlístku obyčejných Američanů na vysněné cestě dovolené a odpočinku. Zhrzenou postavou je Darlene Dodd (šarmantní Natasha Richardson), otrávenou citovým strádáním a necitlivým přístupem svého protějšku. Nejškrobenější postavou je Lonnie Earl Dodd (velmi dobrý Billy Bob Thornton) při tápání po ztrátě svého vůdcovského postavení i po provalení mravního provinění. Nejšlechetnější postavou je Roy Kirkendall (velmi zajímavý Patrick Swayze) se svou dobrotou, laskavostí a odzbrojující prostotou. Bezprostřední postavou je Candy Kirkendall (dobrá Charlize Theron) ve své neúnavné a vyžadované touze po nastolení gravidního stavu těla. Nemůže chybět očišťující destrukce, která odpouští chybné kroky. Z dalších rolí zaujme již jen Brenda (půvabná Penélope Cruz), luxusní prostitutka s exoticky smyslným pohybem na nebezpečné úrovni. Několik zajímavých momentů se najde a příznivce zmíněných herců mohou obdivovat jejich umění. Celek nepůsobí jednolitě a pevně a film je tak téměř zbytečný. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Amerikánsky stupidní "road movie" (mohu-li to tak vlastně vůbec nazvat), ve které Patrick Swayze více než kdy jindy vypadá jako simplicius simplicissimus, a kterou před totální katastrofou zachraňuje B. B. Thorton (ne, že by se něco příliš měnilo, protože smetišti filmových dějin se Probuzení v Renu stejně nevyhne). Raději jdu zas o dům dál... ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama