Reklama

Reklama

Probuzení v Renu

  • Česko Probuzení v Reno (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva manželské páry, Roy s Candy a Lonnie Earl s Darlene, se znají dost dobře a myslí si, že je už nic nemůže překvapit. Jednoho dne se rozhodnou splnit si svůj sen a vydají se ve zbrusu novém autě na společnou dovolenou do Nevady na velkou přehlídku silničních korábů. Po cestě plné zážitků ale vychází najevo, že s jejich přátelstvím je něco v nepořádku a že jiskra přeskočila, kam neměla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Roy (Patrick Swayze) s Candy (Charlize Theron) a Lonnie (Billy Bob Thorthon) s Darlene (Natasha Richardson) jsou dva manželské páry, které si vyjedou na přehlídku Monster Trucků do Rena. Jenže během cesty vychází najevo i věci, které asi měly být skryty (když někdo čeká dítě, a její manžel je neplodný, tak asi není vše úplně ok, že ano)... Taková vcelku roztomilá taškařice plná různých zvratů - která sice úplně nezklame, ale žádný odvaz to taky není. Rozhodně bych ji ale nezařazoval do škatulky romantických komedií, páč by se mohlo pod dojmem z filmu při sledování s drahou polovičkou stát, že budete nařčeni z nějakých nepravostí... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle není Reno. To je Melrose Place. Můj muž ojel tvoji ženu." Ahoj. Jsem Roy. Mám moc hezkou manželku, hodně spolu souložíme při teplotě 36,2 st. C a snažíme se, aby otěhotněla. Teď se to konečně povedlo a já už vím, že jsem neplodnej. Taky se nějak provalilo, že se párkrát vyspala s mým nejlepším kamarádem Lonnie Earlem. On to sice v klidu potvrdil, ale říkal, že se ho to netýká. Moc tomu nerozumím, ale doufám, že to nijak neohrozí naše přátelství. Bavte se, tady se bude mstít. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Woodyallenovka v buranském balení, nenápadně aspirující na klasiku. Chytré a často hodně "ze života". Jen škoda toho přifařeného dodatku v úplném závěru. Ten byl tak trochu jako z jiného, o dost hloupějšího filmu. Při hodnocení jsem si raději představil, že tam ty poslední zhruba dvě minuty nebyly. (A ještě i pak jsem musel trochu přimhouřit oko. :-) Jinak příjemně strávený večer v poměrně hvězdné společnosti. Potěší i to, že Patrick Swayze si po Donniem Darkovi opět vybral roli, kterou dokazuje, že smysl pro humor a inteligentní nadhled mu na "stará kolena" rozhodně nechybí. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Natashu Richardson jsem /bohužel/ viděla v asi jen třech filmech ,zbytek ústřední trojice mám hodně ráda. Velmi příjemná komedie,kde vás herecké výkony potěší a jednoduchý příběh snad pobaví. Řekla bych, že snímek působít tak o deset let starší,ale v tom dobrém slova smyslu. Mimika Billyho Bob Thortnta je úžasná a když už nic jiného, tak by mě stačilo sledovat jen jeho. Nicméně je toho ke sledování mnohem více a pokud má člověk náladu na nenáročnou komedii, tak vřele doporučuji. Robosaurus-bomba.:)). ()

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Píšu tenhle komentář asi po týdnu, co jsem zhlédl tenhle snímek a horko těžko si vzpomínám, o čem to vlastně bylo. Místy jsem se dobře bavil, ale žádná velká sláva to nebyla. Když nevíte, co s načatým večerem, tak si to klidně doma pusťte, ale věděl bych o lepších způsobech zábavy, než je tenhle film... ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama