Reklama

Reklama

Probuzení v Renu

  • Česko Probuzení v Reno (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva manželské páry, Roy s Candy a Lonnie Earl s Darlene, se znají dost dobře a myslí si, že je už nic nemůže překvapit. Jednoho dne se rozhodnou splnit si svůj sen a vydají se ve zbrusu novém autě na společnou dovolenou do Nevady na velkou přehlídku silničních korábů. Po cestě plné zážitků ale vychází najevo, že s jejich přátelstvím je něco v nepořádku a že jiskra přeskočila, kam neměla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Píšu tenhle komentář asi po týdnu, co jsem zhlédl tenhle snímek a horko těžko si vzpomínám, o čem to vlastně bylo. Místy jsem se dobře bavil, ale žádná velká sláva to nebyla. Když nevíte, co s načatým večerem, tak si to klidně doma pusťte, ale věděl bych o lepších způsobech zábavy, než je tenhle film... ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Amerikánsky stupidní "road movie" (mohu-li to tak vlastně vůbec nazvat), ve které Patrick Swayze více než kdy jindy vypadá jako simplicius simplicissimus, a kterou před totální katastrofou zachraňuje B. B. Thorton (ne, že by se něco příliš měnilo, protože smetišti filmových dějin se Probuzení v Renu stejně nevyhne). Raději jdu zas o dům dál... ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Opravdu velice stupidní poloviční road movie. Dopředu víte jak to dopadne s plodností Patricka S. a dopředu je jasné, že když si zašukali ti druzí, tak se na to příjde v tu nejméně vhodnou dobu. Penelope C. tu hraje štětku, což mě překvapilo, je na plátně čisté 2 minuty. Nejvíc mě na této kravině zaujal profil američana. To je kolík, který chce šoustat-nějak si to omluví, pokud se jedná o ženu kamaráda, chce auto a to velký a silný a chce steak a to 2,5 kg a chce dovolenou v Renu v záři světel a rachotu rulet a chce moře piva. Dovede se posrat z hotelovýho apartmá, kde má plazma asi milion palců. Když tyhle idioty člověk vidí na plátně i s jejich slepicema, připadá si jako osvětový vzdělaný evropan se slovanskými kořeny. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie s neskutečnou zásobou hvězd. Vždyť takové obsazení nemají mnohdy ani velkofilmy. Jsem si jist, že pro všechny zůčastněné to byl spíš takový odpočinek, určitě neměli v úmyslu natočit velký trhák. Hlavním cílem bylo slušně pobavit a to i za cenu, že Probuzení v Reno vám v hlavě příliš dlouho nepobude. A v tomto směru tvůrci určitě uspěli. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Roy (Patrick Swayze) s Candy (Charlize Theron) a Lonnie (Billy Bob Thorthon) s Darlene (Natasha Richardson) jsou dva manželské páry, které si vyjedou na přehlídku Monster Trucků do Rena. Jenže během cesty vychází najevo i věci, které asi měly být skryty (když někdo čeká dítě, a její manžel je neplodný, tak asi není vše úplně ok, že ano)... Taková vcelku roztomilá taškařice plná různých zvratů - která sice úplně nezklame, ale žádný odvaz to taky není. Rozhodně bych ji ale nezařazoval do škatulky romantických komedií, páč by se mohlo pod dojmem z filmu při sledování s drahou polovičkou stát, že budete nařčeni z nějakých nepravostí... ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno