Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jo tak záporně nabitej Žán Klód je boží! Vlasy ugelovaný dozadu, tvrdej výraz, nabušenej 'vršek' a hlavně megakopy. Rozštěp na ringových provazech s rukama založenýma na prsou si musí pamatovat každý fanda! Příběh béčkový a úsměvný - nepříliš povedená napodobenina Bruce Leeho učí hlavního hrdinu technikám bojového umění včetně závěrečného 'měsíčního salta'. Finální duel skvělý. 4,6 miliónů dolarů(výdělek v USA) ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Klasika 80. let v oblasti "karatefilmů". S kamarádem jsme opakovaně film sjížděli znovu a znovu a v těch deseti, dvanácti letech nám to připadalo velmi inspirující, jak mladík bojuje za čest a srdce své milé. A ještě tam oživlý Bruce Lee... prostě nářez, který dnes reálně označuji průměrný film, kterému však z nostalgie dávám o hvězdičku více, než si ve skutečnosti zaslouží. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Z nostalgického důvodu jsem si cca po 25 letech udělal reprízu a jen se potvrdily mé obavy, že celá ta snůška neumětelství, která paroduje všechny filmařské aspekty i žánry (chybí žánr komedie), je tak stupidní, že se u mne mísily záchvaty smíchu s pocity trapnosti. Jako by normální divák sledoval Bábovřesky. 1* za ucházející soundtrack. Někdy je zkrátka důstojnější nechat nostalgii nostalgií :-) ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Nene, to nebyl skutečnej brůůůklíí!!!....Nene, to není brůklí!! To je brůůůslí.....To je jedno, jesli brůůklí nebo brůslí. To totiž neni von, ten duch.....To je úplně jinej duch, ten herec!!! .........Tyvole, ale fandam , ty jo a jak vždycky udělal ten provaz, ty vole!!! ........To já taky udělám provaz.!!!........ Ty vole nemachruj, a udělej to v těch provazech!!! ......Podle mě ten duch byl brůůklí!......Tak takto nějak probíhaly debaty nás desetiletých capartů na škole v přírodě po zhlédnutí tohoto opusu. Tenkrát bych těch procent hodil asi víc.20% ()

fars 

všechny recenze uživatele

Seru na to, ja ten film proste mam rad. Tenkrat mi bylo asi 5 let, Bruce-lee byl muj velikej idol. Kdyz jsem pak videl film o uslapnutym klukovi, ktereho zacne sam Bruce-lee ucit a stane se z nej bouchac jako prase, tak jsem malem zesilel blahem. Videl jsem to asi 452x, mam k tomu filmu proste dobry vzpominky z detstvi. Proto davam plny pocet hvezdicek. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • Scény, ve kterých Jason Stillwell (Kurt McKinney) dělá kliky na dvou prstech, byly natočeny pomocí drátů, které jej zvedaly. Pro jejich zakrytí využili filmaři stromy v pozadí. (Herr_Flick)

Reklama

Reklama