Reklama

Reklama

Láska až za hrob

  • Velká Británie Plots with a View (více)
Trailer

Obsahy(1)

Boris, majitel pohřebního ústavu, je již od střední školy zamilovaný do Betty. Nikdy však neměl odvahu jí to říci. Betty je nyní vdaná za právníka Hugha. Neví ale, že ji podvádí se svou roztomilou sekretářkou. Shodou náhod se Boris a Betty znovu setkají a on jí konečně vyzná lásku. Zdá se, že Betty jeho city opětuje, ale je přeci vdaná! A rozvod nepřipadá v úvahu, vždyť co by řekli sousedé! Rozhodnou se proto předstírat, že Betty zemřela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nebudu vysvětlovat okolnosti, které mě donutili tuhle šedinu zkouknout, smutným faktem zůstává, že se tak stalo. Romantická komedie? To snad ne. Po tisící zpracovaný příběh jak z románů Karolíny Světlé, který je cokoli, jen ne zábavný. Jména jako Molina, Walken v tomhle případě nic nezachraňují, co se týče miniroličky Naomi Watts, nechápu jak se chudinka k téhle přitroublé (ač sexy :-) ) sekretářce přichomítla... Mno nic, ono se to asi určitému publiku líbit bude. Slaboučké dvě hvězdy dávám za pohřební ústav Christophera Walkena, některé nápady jak rozveselit funus byly vskutku vypečené :-) 30% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Plevel, ale pro nás jsou to květiny....všechno je možné, nezapomeň. V tomhle filmu určitě - pohřeb stařenky, jako fanynky Star Treku a zejména pana Spocka, s rakví mířící do...vesmíru....skoro...nemá chybu. Zesměšnění církevního obřadu a k tomu ještě probourání střechy kostela - nasaďte si vulkánské uši a přidejte se. A když sledujete pohřební vůz s Bettyninou tchýní, který má nádhernými květy vyvedený nápis -Stará škatule..... , pak není pochyb, že se jedná o povedenou britskou černohumornou komedii. Milý film s hezkými tanečními čísly a opravdu pohřebním humorem.... ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Komedie trochu crazy, trochu British, s muzikálovými čísly. Podivný mix crazy černé komedie, muzikálových tanečních a pěveckých vložek a společenské satiry kořeněný britskou ujetostí, která sama sebe moc vážně nebere, poskytuje tolik srandy, až je přelegracováno a film působí chvílemi až trochu trapně. Ale dívat se na to dá...možná by nebylo na škodu připomenout tvůrcům, že méně někdy znamená více, a trochu dopracovat děravý scénář. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zpočátku křečovitý děj zachraňuje především Christopher Walken jako novátorský hrobník (jeho Star Trek pohřeb má šanci se stát na Avalconu kultovní scénou!). 2/3 filmu se balancule na hraně britského humoru a ztřeštěné komedie, což ovšem moc nefunguje a je též celkem obtížné vstřebat, že hrdinka vypadá mnohem starší, než kolik jí dle filmu je. Film tak zachraňuje až jeho závěrečná třetina, ve které tvůrci konečně najdou balanc a přinesou tu pořádnou dávku černé komedie, na kterou divák od začátku čeká... ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další velmi povedené taškařice s opravdu příjemným nádechem britského humoru. Velmi kvalitní obsazení trošku zakrývá fakt, že Láska až za hrob je pouze tou taškařicí a nic hlubšího se za ní neschovává. Příběh je tradiční a všechno se odehraje tak jak to očekáváte. Tedy příjemná průměrná zábava s opravdu zajímavým obsazením. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Při natáčení jedné scény vypadl Lee Evans, představitel Delberta Butterfielda, z okna a dopadl na hřebík, jenž se mu zabodl do břicha a jen těsně minul jednu z jeho ledvin. (slatkac)

Reklama

Reklama