Reklama

Reklama

Zhan lang chuan shuo

  • Hongkong 戰狼傳說 (více)
Trailer

Příběh o legendárním zabijákovi s pseudonymem Vlk, který v pokročilém věku vypráví příběh, jak se seznámil se svým pobočníkem a o boji proti rodinnému klanu banditů. Příběh plný bojových scén, zabíjení, ale i lásky a odhodlání. (Tamten)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Tamten 

všechny recenze uživatele

Příběh tohoto filmu nepatří ani k nejlepším, ani k nejhorším ze svého žánru. Není to jen pouhé nudné propojení bojových scén, jak se často stává, ale není to ani příběh, který by sám o sobě stačil na film. Bojové scény jsou zato značně netradiční, ale neřekl bych, že by jim to prospělo. Jedná se o šíleně sestříhanou změť záběrů, často přímo z "vlastního pohledu", která je někdy zrychlená, někdy zpomalená, a výsledkem je zcela nekoukatelná mela, ze které se tu tam vyloupne pěkná zpomalená technika. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Ze začátku film vypadá, že moc krásy nepobral, ale později jsem se několikrát nestačil divit, na jaký, do tohoto dne mně utajený, náser se to právě dívám. Ne že by byla Legenda o vlkovi kdovíjaký akční martial arts etalon, ale její atmosféra (lví podíl na ní má podmanivá hudba) v součinnosti se souboji, které ne vždy jsou ideálně nasnímané a v několika okamžicích zbytečně zrychlované, ale nechybí jim drsnost, průraznost, nápaditost a Donnieho typické technické prvky, mě do sebe v druhé polovině naprosto vcucli. Takže s klidem tuhle jednoduchovou storku nadhodnocuji. Takhle atmosférickou šupu jsem od Donnieho na režisérské sesli skutečně nečekal. 9/10 ()

Reklama

strikeman 

všechny recenze uživatele

Je to bohužel hodně syrová a režijně i střihově poněkud nezvládnutá záležitost. Dojem zachraňuje jen hudba a pár nezprasených soubojů. Většina jich je ale bohužel nepřehledně sestříhaných a hodně mizerně nasnímaných:-( Škoda, potenciál byl obrovský, leč zůstal téměř nevyužit. Yenovi bych poradil příště se vykašlat na režii a držet se pouze toho, co umí nejlíp - choreografie soubojů a nakopávání prdelí;-) 45% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto sa vôbec nepodarilo. Bitky sú úplne neprehľadné. Už tá úvodná v ktorej Donnie mácha mačetou a vďaka scénam zaberaným vo veľkých detailoch vidno len to, že občas spadne na zem nejaká odseknutá hlava, naznačí, že toto je totálny fail. A všetky ostatné bitky sú rovnako neprehľadné. Dokopy som behom celého filmu videl asi tak 5 scén v ktorých Donnie viditeľne niekoho kopne alebo buchne. Všetko ostatné sa dialo mimo záber kamery. No a rovnaký chaos je aj v deji. Fakt nemám šajnu o čo tam šlo. Donnie vo flashbackoch rozpráva svoj príbeh a vraj je totálny bijec. To je tak všetko čo som pochytil. Pre mňa je toto najhorší Donnieho film, ktorý som videl. Film by si zaslúžil záporné hodnotenie. V tej dobe mal Donnie stokrát väčšie ego ako schopnosti. Síce nakoniec dostal rozum, ale škoda tých stratených rokov, keď točil takýto nepozerateľný odpad. 0/10. ()

Vykuk odpad!

všechny recenze uživatele

Uuuuuch! Koukám na to hodnocení, čtu ty komentáře a říkám si, že by krok do minulosti mohl přinést ovoce? Eeeee chyba lávky, co je tohle za srandu... nevím jak jinak to nazvat (pak by tu byly horší výrazy:))... Donieho mám fakt v úctě, ale to ještě neznamená, že požváchám kdejaký jeho počin, tuhle vymatlaninu fakt neeeeee, to je jako když méďa Pů hledá med a hold strčí ruku do vosího hnízda, protože mu někdo řekl, že vosy jsou něco podobného, jako včely a že by tam mohl být med... auuuu. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama