Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Zařazení tohoto snímku bych přirovnal spíš k psycho-thrilleru až hororu, než jen k thrilleru. Když si představíte, že vás zavřou s dalšími devíti cizími lidmi do baráku, ze kterého může odejít jen jeden, tak nervičky trochu potečou. Herecké výkony nejsou nijak zvlášť oslňující, ale ani podprůměrné. Prostě ten průměr. ()

MaideN-SK 

všechny recenze uživatele

Film sa ešte dal prežiť, prvý film kde sa mali po jednom povraždiť a nestriekali tam litre krvy až to človeku lezie na mozog. Ale záver bol ozaj trápny a predvídateľný. Postavy: všetci odporní a protivní, chcel som aby ani jeden neprežil. Nič nové pod slnkom, strašne mi to pripomínalo Kocku (hlavne záver kde baba vojde do bieleho svetla) a Pílu (záhadný divák). Sklamanie.... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů o zavření lidí a následného vyvražďování známe několik. Vesměs jde vždy jen o laciné kopie původní Kostky nebo SAW. Zde nám sice nebylo ukázáno moc nového, ale tento film byl pojat trochu jinak. Nemusí být vždy jen důmyslné pasti nebo vymezený čas na zvládnutí úkolu, tady se prostě použijí vlastní ruce nebo kusy vybavení domu.To co film udělalo zajímavým, nejsou ani tak herecké výkony nebo efekty, ale hudba. Ona samotná má kouzlo si vás podmanit a vtáhnout do děje. Pomalu se stupňuje, mění rytmus, kdy od klavírní hudby přejde v tvrdší rock. Nejvíc byla použita v místech, kde se zrychloval děj nebo byly pasáže, kde se jen pilo nebo jedlo. Za hudbu bych dal 1- kdybych byl ve škole. Nakonec mě potěšil i otevřený konec a doufám, že bude pokračování. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle se zajímavý psychologický horor. Něco nazpůsob Kostky či Saw ,ale v umírněnější verzi. SPOILER-9 náhodně vybraných jedinců ,každý je naprosto jiný ,kněz tenistka,policista,umělec,černoch s ulice,náká obžalovaná s náramkem na noze,aby se nemohla vzdálit. a jiní. Ocitnou se v baráku bez oken a dveří ozve se hlas jste ve hře o 5 milionů kdo přežije vyhraje. Pouze policista má zbran s 11 náboji. Tady nastává docela nelogická věc a to že on tři náboje použije na dveře jestli se náhodou nedostane ven, proč ty náboje rovnou nevystřílí všechny ,aby zamezil tomu že se postřílí. K čemu samozřejmě pozdějš dojde. Pak při večírku dojde k hádce a strkanici mezi černochem ,který sváděl ženu jediného manželského páru ,který tam byl a manžel je objeví a je to tady první mrtvá. Policista černocha zavírá do mísnosti . Kněz ho pak jde pustit (jak jsou ty kněží blbý) a začíná boj o život jeden po druhém umírá. Poslednímu přeživšímu se otevírají dveře nachazí tašku z pěnězi a odchází vyděšeně pryč, ocitá se v další místnosti kde jsou stejně vyděšený další 4 lidi rovněž s taškama s pěnězi a ozývá se druhé kolo. Ten konec mě opravdu dostal to nemělo chybu. ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to zdálo jako solidní podívaná, ale postupem času to opadalo. Vždyť jen celá půlka filmu je o tom, že něvědí co mají dělat. Něž jim došlo, že se vlastně mají pozabíjet uběhlo snad milion let. Ale i přes toto všechno se to v druhé polovině slušně rozjelo a byla to i celkem napínvá podívaná. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama