Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vášnivá Isabella má zvláštní dar. Dokáže svým kulinářským uměním okouzlit a podmanit srdce mužů všude tam, kde se objeví. Když nachytá manžela s jinou, rozhodne se odejít. V San Francisku začne nový život s kamarádem z dětství, který jí pomáhá. Isabella však zjistí, že cestu ke štěstí si musí najít každý sám. (oficiální text distributora)

Recenze (67)

dwyane 

všechny recenze uživatele

Je to taková celkem líbivá novodobá pohádka, která neurazí, ale rozhodně ani nenadchne. Přitom by k tomu mohla mít velký důvod, v podobě trumfu vaření a všeho okolo něj. A všichni víme, jak to teď v posledních několika letech frčí. Nicméně to se ve filmu pořádně ani nerozjede, aby bylo postupně vytěsněno klasickými tématy láska, zamilovanost atd. Takže hážu do kupy k filmům s jmenovkou- leda jako pozadí k jiný činnosti. Aspoň ale, že Penélope to tam sluší, to jo...:-) ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Chilli, sex a samba - to je ďábelsky ostrý koktejl namíchaný samotnou Penelopé. Příběh zdaleka tak ostrý není, vztah Isabelly a jejího nevěrného Romea je milý, plný vášnivé lásky, zkomplikované komickým psychickým blokem. Harold Perrineau je v roli transsexuálního kámoše Monici(y) vážně skvělý, těžko uvěřit, že je to ten samý chlapík, který na nás před nedávnem mrkal z obrazovky v seriálu Ztraceni. ()

Reklama

viktoria00 

všechny recenze uživatele

Tato komedia ma strasne vela nudnych pasaží. Kludne by som mohla ist prec na pol hodinku a na tu zvysnu -celkom podarenu cast sa vratit.Penelope Cruz-sice pritahuje mnozstvo divakov,ale v tomto filme sa jej po hereckej stranke podarilo uputat asi maloktoreho divaka.Proste v podpriemernej a nenapaditej komedii sa pripadne zaziarenie stava umenim. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je zábavný film, ktoré sú. Po prvé, je to sexy a nevulgárne, čo dokazuje, že komédia bez vulgárnych výrazov je možná. Po druhé, je to ľahké pre oko (Penelope) a pre uši (latinské rytmy). Po tretie, je to rozprávka, čo sa týka obsahu aj formátu, a preto je úplne neuveriteľná. A ako všetky rozprávky, aj táto má morálnu morálku ... ktorú musia diváci objaviť. Najlepšie na filme je, že vás očarí starý svet, ktorý je tak roztomilý. 6/10 ()

DearS 

všechny recenze uživatele

Komu stačí ke štěstí sledovat na plátně (či obrazovce) půvaby Penélope Cruzové, tak tento film „přežvýká s chutí“. Kdo chce sledovat půvaby P. C. plus její kvalitní herecký výkon v zajímavém filmu, je na špatné adrese (doporučila bych směr španělská kinematografie). Kromě Penelopy v různých sexy oblečcích není totiž na této prostoduché romanci s rádoby mystickou a žhavě letní atmosférou nic k vidění a ona sama něco takového nemá zapotřebí. A navíc špatná zpráva pro ženskou část publika - adekvátně přitažlivý či nedejbože charismatický mužský protějšek budete hledat marně. Já osobně jsem oběma umolousaným sokům v lásce celý film přála kopačky (nejvíc tomu, který nakonec uspěl :)). ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení proběíhalo v brazilském městě Bahia a v americkém San Franciscu. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes 2000 v sekci Un Certain Regard. (Terva)
  • Isabella (Penélope Cruz) a Monica (Harold Perrineau) spálí fotografii Toninho (Murilo Benicio), ta je však později opět na svém místě v rámečku na stole. (Terva)

Související novinky

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

09.01.2013

Tedy v případě, že přijme nabídku studia Warner Bros. na hlavní roli v epickém dramatu Pontius Pilate. Jak název napovídá, zahrál by si Piláta, známou biblickou figuru, která poslala Ježíše směrem ke… (více)

Reklama

Reklama