Reklama

Reklama

Naked Came the Stranger

Obsahy(1)

Příběh těží ze sexuálně uvolněných poměrů 70. let. Gilly (Darby Lloyd Rains) a Billy (Levi Richards) jsou hostiteli populární newyorské snídaňové rozhlasové show „The Billy and Gilly Show“, kde hrají perfektní pár. Když Gilly zjistí, že manžel má poměr se sekretářkou, rozhodne se ho podvádět s řadou mužů. Po několika milostných aférkách došla jen k tomu, aby se zapletla se stejnou ženou, s níž načapala svého manžela. Vyprchá okouzlení lesbickou láskou? (Zetwenka)

(více)

Recenze (1)

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Zajímavost, jak úřední šiml řehtal, se udála v sálu v Oaklandu, kdy 27. 8. 1975 byl zatčen provozovatel a kopie filmu zabavena. Druhý den byl propuštěn na kauci a v tom samém dnu promítl další kopii filmu. Byl znovu zatčen a znovu byla zabavena kopie filmu. To se opakovalo i se 3. a 4. kopií. S mezitímními soudními přemi našel u Federálního soudu zastání s tím, že nemůže být opakovaně zatýkán za ten samý film a byla mu navrácena promítačka, a že pro ostatní pře stačí jedna kopie filmu jako důkazní materiál. (Zetwenka)
  • Snímek dostal od Asociace amerických filmů klasifikaci X a promítal se tak v nezávislých a klubových kinech. (Zetwenka)

Reklama

Reklama