Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Addamsova rodina je kultová komediálna záležitosť týkajúca sa hororov. Tento film bol celkom zábavný svojím čiernym humorom, jeho atmosféra je nezabudnuteľná. Samotný príbeh mi však celkom nesedel, mohlo to byť tajuplnejšie, nemám rád podozrievanie a rozpaky niekde, kde sa mám smiať. Každopádne však pohodový film. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Otázka zní, dá se vůbec nějaké filmová rodina milovat více? Když neberu v potaz kultovní Simpsonovy (kteří dostáli mnohem více prostoru, tím pádem jejich oblíbenost v mých očích strmě stoupala), tak musím říct, že ne. Tvůrci totiž do této famílie nacpali tolik černého humoru (podotýkám vtipného, kvalitního), že se ostatní vtipálci hrající se stejnou kartou mohou jít zahrabat. Nepamatuji si totiž na žádný film (seriál), který by se spádem výše zmíněných černohumorných fórků Addam. rodině vyrovnal. 80% ()

Reklama

suicide 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říci, že bych se chlámal nepřetržitě po celý film - ale o tom to také nebylo! Stejně jako impresionistický obraz jsou samé tečky, dokud si nepoodstoupíte, tak i v Addamsově rodině všechny ty jednotlivosti tvoří ten jedinečný celek. Co by byla Morticia bez Gomeze? Co by byli obabez mozbidnosti? CO by byla morbidnost bez francouzštiny? ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že jediné shlédnutí tohoto filmu na mě mělo velmi drtivý dopad. Vlasy dlouhé po zadek obarvené na černo jsem si sice nechala narůst až deset let poté, nicméně nutkání ustřihávat růžím ve váze květy mě zachvátilo hned a navždy. Christina Ricci možná už nikdy nebude lepší, zvláště mám ten pocit od té doby, co se objevuje ve filmech blonďatá, ale teprve takhle má školní (Šejkspír) besídka koule! ♥♥♥ -"Nešťastná, drahoušku?" -"Naprosto." ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

"Je to z naozajstných citrónov ? ÁNO. Ja konzumujem len prírodné potraviny, vypestované bez konzervačných látok. Určite sú to pravé citróny ? ÁNO. No, dohodneme sa, kúpim si pohár, ak si Vy kúpite krabicu mojich skautských koláčikov. Súhlasíte s tým ? A SÚ VYROBENÉ Z OZAJSTNÝCH SKAUTIEK ?" čo dodať ? DOKONALO MORBÍDNE & MORBÍDNE DOKONALÉ ! PERMANENTNÝ ÚSMEV !!!!! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Natáčelo se od 26. listopadu 1990 do 16. dubna 1991 v Kalifornii. Celosvětová premiéra proběhla 19. listopadu 1991 v Beverly Hills (Kalifornie). (Varan)
  • V severoamerických kinech film nastřádal 113,5 milionu dolarů, součet celosvětových tržeb byl 191,5 mil. (NIRO)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama