Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (561)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Až na toho malého haranta a to "odstranění" výbušniny to je VELMI dobrá AKCE!!! Pokud si chcete pročistit hlavu a zajít si na nějakou pořádnou "rychlovku" (ne tu rychlovku...však vy víte, co tím myslím), tak tohle je vaše jasná volba :) Statham je prostě mr.47 - oblek, chladnokrevný výraz v obličeji...z něj ta chladnokrevnost prostě číší. No jo, ale to zase odbíhám od tématu. Ještě musím vyzdvihnout choreografii...vypadá to, že Jackie Chan by měl přidat, někdo mu tu sere do hnízda :) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Are you fucking with me, Luc Besson? Nějak takhle reaguju v situaci, kdy se bomby vyhakují jeřábními háky 10 metrů nad zemí, nebo se přeskakuje z baráku na barák (jasně audiny jsou dobrý, ale tak moc zas ne). Jestli byl první díl částečně hloupý, tak tentokrát je ultradebilní a zachraňují ho jenom Stathamovy hlášky a coolovité akční sekvence. Tak 5/10. Příště se na to Lucu líp vyspi. Ať se Louis s Coreym nemusej tolik snažit zakrýt ty blbosti, který píšeš. :) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V některých ohledech zoufalé pitomé a přehnané (naprosto příšerný pád letadla) přesně po Stathamovsku, ale na rozdíl od ostatních přepísnutých a laciných akčních bojovek (myslim tim i mimo Stathamovky) je to alespoň zábavné a baví mě se na to koukat i opakovaně 1x za pár let. Prosluněná Miamská dvojka u mě celkem zabodovala a hlavně díky nápaditým akčním scénám uděluji 70% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Opravdu přehnanej film (jistě, bondovky jsou taky přehnaný, ale Kurýr postráda jakoukoliv eleganci), "vedlejší" dějová linie jde do ztracena a člověk u ní nesmí ani chvilku přemýšlet....a PROBOHA! Proč musí každá lepší akční scéna skončit evidentním digitálním trikem? Hvězdička na víc za bitku s hadicí... Ta sice byla taky "jen" efektní, ale aspoň nebyla myšlena tak úplně vážně... teda doufám... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No Jasoničku to se ti to s audinkou na silnicích Floridy frajeří, ale zkus kurýrovat na naší D1. Už v Pruhonicích by si byl v prdeli, před tebou omezení a vedle tebe kamionová stezka a jediný co by ti zbylo, by byl poslech rádia Impuls a informace o dopravních zácpách v ČR. D1 totiž u nás neslouží k jízdě, ale k dlouhým meditacím mezi stojícímy auty. Tím jsem chtěl říct, že cokoli co má v sobě speed, akci, adrenalin a sex apeal já vítaný a do jaký míry je to reálný nebo není je pro mě podstatný asi jako jestli se labutě radši koupou na pravým nebo levým břehu Vltavy. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Při umisťování bomby pod auto kurýra (Jason Statham) je možné vidět, že bomba je jen pár centimetrů nad vozovkou. Když však Frank s klukem k autu přicházejí, není vidět nic. (MrAldridge)

Reklama

Reklama