Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavná hollywoodská herečka Anna Scottová se při pobytu v Londýně náhodou setká s Williamem Thackerem, majitelem malého knihkupectví v rázovité čtvrti Notting Hill. Mladý muž ji zaujme svou nevšední vlídností a upřímností. Klíčící vztah však musí projít nejednou zatěžkávací zkouškou... Tvůrci dnes již klasické romantické komedie Notting Hill v čele s režisérem Rogerem Michellem navazovali na úspěch, který pár let předtím nečekaně sklidil snímek Čtyři svatby a jeden pohřeb (1993) Mika Newella. Jednoduchý příběh se odehrává na půdorysu moderní pohádky pro dospělé a těží ze setkání dvou lidí ze zcela odlišných prostředí. Julia Robertsová i Hugh Grant byli za své výkony oba nominování na prestižní Zlatý glóbus. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (658)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to tisíckrát a nikdy nepřestanu věřit, že jednou, až budu v kanclu, do dveří vstoupí Zooey Deschanel, která si bude chtít koupit třícestnný kulový kohout z materiálu PVDF s pneumatickým pohonem (FC - bez tlaku zavřeno) doplněný o ruční páku a indikátor polohy se zlatými kontakty. To celé ve variantě BCF svařování a s těsněním FPM. Vznikne z toho láska jako řemen (z materiálu EPDM samozřejmě) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie, které nejsou jen dílem Amíků, ale spolupracují s Angličany jsou od typicky Amerických hodně odlišný. Někdy v kladném smyslu někdy v záporném. Tady v kladném, protože tenhle snímek je velice milý, nijak netlačí na city nebo na humor. Je prostě nenucený a to se mi líbí. Bohužel film má i pár dost směšných scén, ale na 4 hvězdičky to je. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Jeden ze 100 nejlepších romantických filmů - 100 Greatest Romance Movies http://www.csfd.cz/uzivatel/136528-rhk/. Můj top ten film, komedie plná černého humoru od scénáristy Richarda Curtise, okořeněná hereckými výkony Julie Roberts a Hugha Granta, ale i božského Welšana Rhyse Ifanse a mnoha dalších. Viděl jsem to už asi osmkrát a kdykoliv můžu znovu, svíjím se smíchy od začátku do konce, v patřičných místech mne mrazí a jindy zase dojímá. P.S.: Taky bych chtěl být redaktorem časopisu Kůň a pes. Trailer: http://www.csfd.cz/film/17806-notting-hill/videa/ ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch pár posledních, naprosto kýčovitých minut, dala bych i za 5. Romantická komedie jak má být, výborný soundtrack a skvěle praštěný spolubydlící. Proč jen všechny filmy musí končit takovým hrozným happyendem (svatba, děti a žili spolu šťastně až do smrti...?) - mně by stačil jako happyend jen fakt, že se ti dva prostě našli a rozhodli se zkusit být spolu, stejně jim to dlouho nevydrží :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie som obdivovateľ romantických komédii, anglický humor mi je cudzí, veľkohubá Julia Robertsová mi nikdy nebola sympatická a dreváka Hugha Granta považujem za úchyláka. Otrasná dvojica, otrasný film. Anglo-americká romantická komédia "Notting Hill", ktorú v roku 1999 natočil režisér Roger Michell, ma nedokázala ničím zaujať a už vôbec nie pobaviť. Bola to príšerná nuda. Už to nikdy v živote nechcem vidieť znova. ** ()

Galerie (64)

Zajímavosti (39)

  • Reálné knihkupectví, ve kterém se natáčelo, si po uvedení filmu do kin dalo do výkladní skříně ceduli s nápisem "We're almost famous" ("Jsme skoro slavní"). (don corleone)

Související novinky

Co chystá režisér Notting Hillu?

Co chystá režisér Notting Hillu?

28.10.2015

Roger Michell se v posledních letech blýsknul třeba Venuší nebo Hezkým vstáváním, jeho nejznámějším filmem ale navždy bude Notting Hill. Komedie s drobným sociálním přesahem je nevyčerpatelným… (více)

Rhys Ifans si podá Spideyho

Rhys Ifans si podá Spideyho

16.10.2010

Do pozornosti světového publika vstoupil jako Spike, pošukoidní spolubydlící Hugha Granta v Notting Hillu. Od té doby jsme ho viděli ve spoustě rolí (vychutnal si třeba tu v loňských Pirátech na… (více)

Reklama

Reklama