Reklama

Reklama

Push Comes to Shove

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1991, 6 min

Režie:

Bill Plympton

Scénář:

Maureen McElheron

Recenze (11)

Matty 

všechny recenze uživatele

Push Comes to Shove dále rozvíjí nápad z Your Face (všelijaké deformace lidské tváře) a ze skeče Enemies v Plymptoons (dva chlápci si ubližují, aniž by při tom dali nějak najevo emoce, což je zde v závěru vtipně postaveno na hlavu). Je to velice brutální a vcelku samoúčelné, vtipné vlastně ani moc ne. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Surrealistická destrukce lidských obličejů by se mohla při neustálém opakování stát notně sterilním prožitkem a to je bohužel i příklad tohoto Plymptonova dílka, které na zbytečně dlouhé stopáži přináší jen minimum uchvacujících nápadů. Šedivá záležitost neoplývající ničím výjimečným dokáže uspokojivě pobavit či zaujmout maximálně jednou. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, který je i pěkně a nápaditě animován. Jenže šest minut stopáže je přespříliš a člověk při tom rychle otupí a tak již ani není schopen vnímat ty povedené deformace. A že jich je na autora Plymptonova formátu až překvapivě málo zamrzí dvojnásob. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Sadistický brutal + hra s fantáziou + odbúranie hraníc konvenčnosti =v celku úspešný new-yorský animátor Bill Plymptom so špecifickým zmyslom pre humor ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DailyMotion/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +poutavé, zvuky -bez hudby, krátké, nic originálního/// Kde jsem to už jen viděl. Dá se to zhlédnout, ale Plympton má i lepší kousky a navíc tady mám vyloženě pocit, že jsem to už někde viděl./// Celkem 54%/// ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Dva chlápci, s nejtupějším výrazem, jaký si dokážete představit, v zelených sakách si zcela nezúčastněně a nezaujatě demolují hlavy. Bill Plympton. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Ani dodívat se mi na to nechtělo, ale zase kdybych to vypla, tak můj obličej připravím o 6minutový tupý výraz plný pohrdání. Tohle byl pro mě zaručeně zatím nejhorší Plymptonův snímek, který mi nepřišel ani trochu vtipný ani trochu povedený ani trochu nápaditý a hlavně ani trochu zajímavý. ()

Reklama

Reklama