Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážná posádka lodi NSEA ochránce - velitel Peter Quincy Taggart (Tim Allen), poručík Tawny Madison (Sigourney Weaver) a Dr. Lazarus (Alan Rickman) - vyráží na čtyřletou napínavou a často nebezpečnou misi do vesmíru... a pak je natáčení jejich seriálu zrušeno! Nyní, o dvacet let později mimozemšťani bránící se útoku omylem považují vysílání Galaxy Questu za "historické dokumenty" a teleportují posádku bývalých herců, aby zachránili vesmír. Ti, aniž by měli scénář, režiséra a nebo ponětí, co si počít, musí podat výkony svých životů. (Paramount Network)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (539)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

O této komedii si myslím, že je naprosto dokonalá. Galaxy Quest jsem viděl už mnohokrát a doufám, že ho ještě mnohokrát uvidím. V geniální parodii Star Treku mě nejvíc bavil Alan Rickman, Sigourney Weaver a Thermiané v čele s nedostižným Mathesarem. Ve filmu se objevuje velké množství vtipných scén a zaznívá spousta hlášek, takže není žádný čas na nudu, člověk se musí bavit, i kdyby nechtěl. Například Gwenin záchvat u scény s drtiči je přímo epický a přesně vystihuje mé pocity,když na něco podobného narazím v nějaké hře. Perfektní! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Podarená sci-fi záležitosť, ktorá postupne (čím mi pripomenula SHANGHAI KID) naberá na vážnosti a nakoniec sa stáva serióznym sci-fi, aké predchádzajúcu hodinku šikovne ale s láskou parodovala. Okrem skvelých trikov a vypečených vtipov (bomba sa zastaví nie preto, že ju hrdinovia včas zničia, ale proste preto, že v sci-fi filmoch sa vždy zastaví sekundu pred explóziou) sa tu stretli výborni herci; váham, či uprednostním Sigourney Weaverovú v anti-ripleyovskej úlohe, alebo radšej vyberiem charizmatického kapitána Tima Allena... ale zrejme by som sa priklonil na stranu spockovského Alana Rickmana. Kino Považan 2000 ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

DIALOG - Dr. Lazarus ( Alan Rickman ) - Fred je mimo. Musíš to zabít, Jasone...... Komandér Taggart ( Tim Allen ) - Zabít? A jak bych to měl asi zabít?..... Tommy ( Daryl Mitchell ) - Vypíchni mu oči jako v díle dvacet dva!..... Komandér Taggart - Šutr nemá oči, Tommy! Tommy - Jdi mu po krku, puse, nějakých zranitelných místech!..... Komandér Taggart: Je to šutr! Nemá žádný zranitelný místa! ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Co říct, než že skloubit ve scénáři (David Howard) tak dokonale humornou i vážnou složku tak, aby se bavili jak příznivci Star Treku, tak jeho odpůrci, by si samo o sobě zasloužilo pořádné ocenění. Navíc je ze všech zúčastněných znát, s jakou chutí hrají (zejména při Grabtharovu kladivu znechucený Alan Rickman), výborná je triková stránka, scénář a humor nepostrádá značnou míru inteligence. Takže rekonfigurujte solární matrici paralelně k endotermickému pulsnímu pohonu a hurá do toho. "There's a red...... thingy moving towards the green.... thingy." "What?" "There's a red thingy moving towards the green thingy. I think we're the green thingy." ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Moc jsem toho o doposud této americké sci-fi komedii nevěděl,ale námět vypadal velmi zajímavě.Galaxy Quest je určitě skvělá podívaná.Sice s lacinými triky,ale o to lepšími hereckými výkony.Herecké obsazení je zde opravdu velmi dobré,hlavně Tim Allen a Sam Rockwell zde zahráli fantasticky.Nesmím opomenout ani skvělého Enrica Colantoniho.Film není tak známý,ale kdo má šanci ho vidět,tak by ji určitě neměl promarnit.Mně se film líbil.Je vidět,že k dobré komedii nemusíte mít zas takový rozpočet,ale stačí neobvyklý nápad a dobré hlášky.Hodnocení:80% ()

Galerie (70)

Zajímavosti (21)

  • Justin Long v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Laliari je první velkou rolí, kterou Missi Pyle získala. Její role byla rozšířena poté, co si producenti všimli, že Sigourney Weaver byla jediná hlavní ženská postava. (Zuzyzss)
  • Na konci filmu hlasatel uvídá diváky se slovy "Galaxy Quest je zpět po 18 letech". Seriál Star Trek byl zrušen v roce 1969 a Star Trek: Nová generace měl premiéru po 18 letech, v roce 1987. (HellFire)

Související novinky

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

21.02.2012

...a našli režiséra. Z prvního Red se vyklubal obstojný hit, pěkně se prodával na blu-ray a DVD a nejmenovaná kabelová televize díky vysoké sledovanosti hraje film zhruba třikrát denně. Už nějakou… (více)

Reklama

Reklama