Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po úspěšném dokončení Lassardovy policejní akademie jsou čerství adepti ihned hozeni do hluboké vody (teda spíš do hlubokých sraček), neboť mají Lassardovu bratru pomoci vymýtit zločin z jeho okrsku. To samo o sobě není nikterak jednoduchá věc (ve čtvrtí řádí punkerská parta šílence Zeda), ale navíc jim klacky pod nohy docela úspěšně hází kapitán Mauser, který má zálusk na Lassardovo křeslo ... Po fenomenálním úspěchu první policejní akademie na sebe pokračování nenechává dlouho čekat. Sice je o řád méně vtipné než jeho předchůdce (smát se budete snad jen potroublému Proctorovi a Mahoneyho vtípkům na adresu kapitána Mausera), nicméně film je stále relativně koukatelný. Navíc do celé série přivádí dvě okouzlující postavičky - šílence Zeda v podání Bobcat Goldthwaita a ušlápnutého Sweetchucka v podání Tima Kazurinského. Filmu opět vévodí Michael Winslow... ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

O něco horší, než první díl, ale pořád velice zábavné! Mrzí mě nepřítomnost některých postav z prvního dílu zejména zábavného Kapitána Harrise, ale to tady vynahrazuje výborný šílený Zed a pár dalších vedlejších postav. Zábava je opět nadprůměrná se super vtípky a scénkami a staré známé postavy z prvního dílu opět excelují! Výborné pokračovaní kultovní policejní komedie! Rád se na něj podívám. 4 hvězdy. ()

Reklama

david141474 

všechny recenze uživatele

Ani ten druhý díl není vůbec špatnej. Já jsem měl vždycky radši druhý díl než ten první a třetí je taky ještě o něco lepší než druhý. Zdejší "záporák" Mauser je solidní a solidně zahraný . Je zde také nově představen Proctor, Zed, a bratr Erica Lassarda. Humor je na ještě lepší úrovni než v prvním díle. No a Mauser je hrozně podobný kapitánu Harrisovi z prvního. Oni jsou vlastně úplně stejní. No a Steve Guttenberg ala Mahoney je skvělý a zazářil ze všech herců nejvíc. No a pak je tu ten zbytek a ten taky stojí sakra za to. Děj, okolo toho že kadeti z předchozích dílů dostali své instruktory, je solidní. Postavy jsou skvělý. Herci jsou skvělí. Hlavní záporák je solidní. Soundtrack je božskej a opravdu zapamatovatelnej. No a scénka, kdy byl Mahoney převlečen za Rumcajse, byla skvělá. 9/10 Pokud bych si měl vybrat mezi prvním a druhým dílem, vyberu druhý. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Logicky pokracovani prvniho dilu, z kadetu jsou poldove a tak se poprve dostavaj na ulice a hlidaj poradek. Sestava lehce proridla, ale nevadi to, protoze beztak zbyly ty nejvyraznejsi a nejsympatictejsi. Jen skoda, ze Gaynes ma jen par steku. Zaporak tu je hyper urvany hovado Goldthwait a stejne jako v pripade prvniho dilu skvela zabava. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Vynikajúce pokračovanie klasickej staromódnej komédie, ktoré nám nielenže prináša našu milovanú zostavu, ale aj dve skutočné perly - magora Zeda a poseru Sweetchucka. Keď sa jeden z nich (alebo nebodaj obaja) objavia na scéne, je o zábavu postarané - o tom viac zamrzí, že ďalšie časti (teda okrem trojky) sú stále horšie a horšie... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Tacklebarry (David Graf) ukazuje nové parťačce svou pistoli Colt 1911. V následujících scénách ale používá pistoli Desert Eagle. (JohnSmith)

Reklama

Reklama