Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

Deschain 

všechny recenze uživatele

Až je mi blbé napísať, že najlepšie (brebtové) scény išli v záverečných titulkoch. Ale nie je to úplne pravda. Príbeh dvojky ma nechytil tak ako ten prvý, ale mal svoje skvelé momenty - I'm your father, pokračovanie sľubného vzťahu otca a syna, spockovský pozdrav od Buzza, väčšina scén s koňom, prasaťom a pánom Zemiakom a samozrejme fanatickí mimozemskí uctievači. Dve nové nie veľmi sympatické postavy - Jessie a Stinky Pete, ktorý bol naozaj stinky. Bavila som sa dobre, ale tak priemerne dobre. Veľmi silné tri hviezdy. A fakt, tie titulky si pozrite, stoja naozaj za to. Buzz dostane moustache :) ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Rovnocenné, ak nie ešte lepšie pokračovanie filmu sa vidí málokedy. Tvorcovia nepoľavili na humore, príbeh je vynikajúci, dokonca sa nejaké postavičky pridali (Barbie, Woodyho parta...), takže malí, ale aj veľkí diváci si určite prídu na svoje. A čo je príjemné zistenie, tento animáčik nenudí ani po viacnásobnom sledovaní. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 je velká pecka a mě strašně mrzí, že jsem to v době kinoprodukce vynechal. Dvojka pokračuje ve stejném duchu a nepřišlo mi, že by to bylo horší než jednička. Moc jsem se bavil; všechny postavy jsou zábavné, děj příjemně odsejpá, co víc si přát. Snad jen, aby už byla ta čtverka...100% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma bavila viac, pretože v nej lepšie fungovalo kúzlo oživlých hračiek. Dvojka mi príde, ako keby bola viac cielená na rodičov, aby sa ani oni v kine nenudili (odkazy na dospelácke filmy, ktoré deti ťažko poberú). Zároveň celá tá dejová linka ohľadne Zlatokopa a jeho party ma nudila. Čo najviac chválim je fakt, že dvojka zavítala do najlogickejšieho miesta, teda do hračkárstva. Tam to sršalo nápadmi (Barbie party a podobne). Nebolo to špatné, stále obstojné v porovnaní s konkurenciou, ale všetko to mestské dobrodružstvo zabilo čaro pôvodnej detskej izby. Stal sa z toho ľahko zameniteľný animák. Do príbehu ľahko zasadíte iné postavy typu zvieratá/príšerky idúce zachraňovať kamaráta zo spárov zberateľa/lovca a vyjde to narovnako. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Přesto, že je pokračování slabší než první díl, 5 hvězdiček je jasných. Hodně jsem se těšil na svého oblíbence - Dinosaura - a nebyl jsem zklamán:-) Má opět několik skvělých scének. Moc se mi také líbila část, kdy Woodyho spravuje ten šikovný stařík - to je opravdu krásně udělané. Výborný je i závěrečný sestřih "z natáčení", který se objeví s titulky... Je toho zkrátka hodně, co se tvůrcům v tomto filmu povedlo:-) Tleskám Pixaru za další úžasné dílo. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Pro Toma Hankse (Woody) to bylo vůbec první pokračování filmu, kterého se jako herec zúčastnil. (Karlos80)
  • Jednou z ikonických hraček je i magnetická tabulka Etch A Sketch. Ve skutečnosti byl tento produkt uveden na trh v roce 1960 a svou největší slávu zažil během 70. a 80. let, než konkurenční videohry přivedl mateřskou společnost Ohio Art Company k bankrotu. Po uvedení filmu však prodej Etch A Sketch vzrostl o 20 % a pomohl tak firmě vrátit se zpět na trh. (Jimmy15)

Reklama

Reklama