Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak poté, co mě jednička ohromila, dvojka to dokázala také, což se jen tak nestává. Ano, bylo to trochu slabší než první díl, ale Pixar stejně zkrátka umí točit animáky a tohle je jedna z jejich perel! Příběh opět docela fajn, hračky milé, animace na svou dobu neskutečně pokročilá a dobrá. Plno vtipných hlášek a situací, barvy a roztomilost na vás čiší ze všech stran. Co víc si přát? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvnim dilem to zacalo a druhy dil vse doved k dokonalosti. Zapletka je promakanejsi, spousta postav vyresi sve osudy, je tu spousta akce a vynikajici hudba. A do toho opet spousta bezchybnejch foru a genialni parodie Hvezdnejch Valek. Skoda, ze si film neodpustil trochu toho poucovani, co je v zivote dulezite. Nedokazu rozhodnou jesli je lepsi prvni dil nebo druhy, ani kterej mam radsi, proste na kazdym je neco. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Newman: 1. Woody's Roundup - Riders In The Sky [1:53] ,2. When She Loved Me - Sarah McLachlan [3:05] ,3. You've Got A Friend In Me (Wheezy's Version) - Robert Goulet [2:56] ,4. Zurg's Planet [3:39] ,5. Wheezy And The Yard Sale [3:11] ,6. Woody's Been Stolen [1:28] ,7. Chicken Man [1:17] ,8. Woody's Dream [3:55] ,9. Jessie And The Roundup Gang [1:24] ,10. Woody's A Star [1:28] ,11. Let's Save Woody [2:07] ,12. Off To The Museum [1:29] ,13. Talk To Jessie [0:43] ,14. The Cleaner [1:50] ,15. Al's Toy Barn [4:00] ,16. Emperor Zurg Vs. Buzz [2:41] ,17. Use Your Head [4:18] ,18. Jessie's In Trouble [2:14] ,19. Ride Like The Wind [1:29] ,20. You've Got A Friend In Me (Instrumental Version) [3:00], ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sice technicky dnes oproti mladším bratříčkům již zaostává, ale stále to nejlepší co Pixar na poli celovečeráků doposavad vyplodil. Což je vzhledem k tuctovosti jedničky velmi příjemné překvapení. Tempo a kadence vtípků zde nezná (a nepozná) hranic. A jako bonus nepovedené scény z natáčení při závěrečných titulkách (obvzlášť Bug´s Life II je výtečný). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých povestných druhých častí, ktorá je lepšia ako prvá. Vzťahy medzi hračkami odkazy na slávne filmy a tiež na svoju dobu krásna animácia - plná zvratov, akcie a vtipu. Toy Story sú jedna z mála vecí, ktoré keď vidím tak si dokážem spomenúť kedy presne som film videl po prvýkrát. A som rád, že bol Zurg porazený. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Už od prvního dílu je nám známo, že Woody má na jedné ze svých bot napsáno jméno Andy, což je jméno jeho majitele. Avšak ve druhém díle, když je Woody opravován, je toto jméno přetřeno barvou. Všimněte si, jak je toto jméno napsané. Je totiž očividně u špičky boty a pokračuje dolů k patě. V jedné z dalších dojemných scén, kdy Woody barvu seškrabuje, je ale jméno obráceně a áčko je očividně u paty a zbytek jména pokračuje ke špičce. (TheSlezy)
  • Jednou z ikonických hraček je i magnetická tabulka Etch A Sketch. Ve skutečnosti byl tento produkt uveden na trh v roce 1960 a svou největší slávu zažil během 70. a 80. let, než konkurenční videohry přivedl mateřskou společnost Ohio Art Company k bankrotu. Po uvedení filmu však prodej Etch A Sketch vzrostl o 20 % a pomohl tak firmě vrátit se zpět na trh. (Jimmy15)
  • Pizza auto, ve kterém se Buzz a jeho kamarádi vydávají sledovat Woodyho, jste mohli vidět i v jedničce. (jonyyy)

Reklama

Reklama