Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Romantiku umí režisér Andy Tennant (Anna a král ) natočit nezvykle uměřeně, takže neurazí kritiku a hnusné cyniky a přitom má účinek nejpřipitomnělejšího slaďáku podobného telenovele. Proč byl producenty naverbován do snímku, který oplývá tak úchvatně blbým scénářem? No, to vážně nevím a vcelku lituju promrhání tak výborného talentu. Tennant se snaží, co mu síly stačí, ale na to, aby film vytáhnul výš než jenom z bahna stereotypu nemá ani on. Po nijakém začátku se rozjede natolik, že v závěru dojde dech i jemu samotnému a křeč, jakou ze sebe snímek vyloudí automaticky vyloudí křeč i na divákově úsměvu, který si vážně neví rady se zařazením snímku. První romantické role se Will Smith zhostil s nevázanou pohodovostí, která si v jeho nitru bojuje o své místo společně se sebestředností. Výsledkem je šibalský výraz a neočekávatelnost Hitchova dalšího kroku. Už po Já, robot jsem o jeho hereckých schopnostech přestal pochybovat což tímto snímkem jenom potvrzuje. Jen ať se na nás nesešlou třetí Mizerové nebo druhý Den nezávislosti , se kterým by se vrátilo i egoistické macho, které má chuť si zarapovat. Eva Mendes je typický příklad (ne)herečky. Navíc mám silně pochybnosti o její kráse. V její roli se mohl objevit mnoho lepších i hezčích hereček, ale když už nic, tak nic. Hitch je možná filmovým zákuskem, ale rozhodně vám po němu bude trochu těžko, hlavně díky tomu, že jej budete polykat dvě hodiny, což je v rámci žánru letní romantické komedie trochu moc i na nejzarytějšího romantika. A když jím navíc nejste, což je můj případ, tak to bude o to těžší. ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Když překousnu typická klišé pro romantické komedie (veřejná zpověď, mám ji rád-nemám ji rád-mám ji rád...kdy konečně někdo natočí něco, kde tohle nebude???), tak musím uznat, že jsem se bavila, navíc Will Smith je sympaťák, takže tohle si klidně někdy zopakuji a vřele doporučuji na zlepšení nálady... ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, která mě od prvních záběrů chytla, nepustila, a užil jsem si ji na 110%! Celý ten film je tak plný inteligentních dialogů a originálního situačního humoru, že jsem místy prožíval soukromou diváckou euforii a přemýšlel o plném hodnocení. Výborný scénář, výtečný Will Smith a spousta momentů, které mohou některým z nás přijít přívětivě povědomé. Ano, mám samozřejmě na mysli čtenáře Baránkovy knihy "Jak sbalit ženu", ve které padne mj. zmínka o tomto filmu. Bylo vzrušující vidět Baránkova pravidla v podání Wille Smithe! Pokud neznáte, jděte do toho, kvalitních romantických komedií je jako šafránu - a tahle za to stojí. Chytrý film ze života, který chci určitě vidět ještě někdy znovu. A ještě poznámku na závěr: nějak nevím, co někdo vidí na Evě Mendes - podle mě je ošklivá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Will Smith by už mal vekom trvalo presedlať na seriózny žáner, napríklad vysokorozpočtové vážne sci-fi, v ktorom je najlepší. Hitch je sympaťák a je aj vtipný,ale mal by ho hrať asi skôr nejaký lúzer typu McConaghyho. Niektroé fóry sú vyložene trápne, napríklad epizóda z alergickou reakciou. To si mohol Smith vážne odpustiť. Záverečný rap je tiež bolestná spomienka na jeho začiatky. Zvyšok je ale solídny a neurazí. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.8/10] | me: Prijemná pohodovka kvôli Smithovskemu faktoru je ľahká a zábavná, ... a dobre sa na to pozerá až k tretej tretine filmu kedy všetko začina byť až moc citovo vypäté a pritiahnuté za vlasy tak až to budí dojem totálnej hlúposti. Škoda toho prehnaného záveru, ... inak by to zanechalo fajnový dojem z dobrej zábavy. Ale americká sila happy endov a lásky to pretlačila. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Eve Mendes (Sara) bola ponúknutá rola aj z toho dôvodu, že tvorcovia požadovali herečku s tmavším pigmentom kože, pretože sa producenti obávali, že herečka svetlejšej pleti by podnietila negatívne verejné reakcie. Zároveň však hľadali herečku, ktorá by nebola vyslovene černoška. (Greenpeacak)
  • Keď sa Hitch (Will Smith) rozpráva s kamarátom v bare, prechádza okolo nich dievča v bielej blúzke. V ďalšej scéne ich dievča opäť míňa. (Arsenal83)
  • Allegra Coleman (Amber Valletta) byla fiktivní postavou stvořenou roku 1996 v listopadovém čísle časopisu Esquire. Záměrem bylo mystifikovat ostatní časopisy, které prahly po nových celebritách. (HellFire)

Reklama

Reklama