Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (371)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, na co sakra Charlize myslela, když brala tuhle roli, ale já ji chápu. Na papíru to muselo vypadat skvěle… Film začne, je tam první akce a já si pomyslím, že fajn, to nevypadá tak špatně. Jenže pak, po dalších 20 akčních scénách, které byly, upřímně řečeno na nic, jsem postupně přestal mít zájem sledovat tento pokus o film. Dokoukal jsem to jen kvůli Charlize a proto, že nehodnotím filmy, které jsem celé neviděl. Takže 1 hvězda je za… ano, za Charlize. A než bych se na tohle podíval podruhé, to radši drátem do oka… ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který vám absolutně nic nedá a pár hodin po zhlédnutí už si ani nebudete pamatovat o čem to bylo....si to nějako shrneme: Příšerný scénář, příšerná režie, opravdu blbě až dementně natočené akční scény a taky herci...fakt sorry, ale všichni vypadali jako kdyby si před každou klapkou šňupli trochu meskalinu a pak to jen systematicky odžbleptali. Děs a hrůza! ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Film, kterej se menuje Aeon Flux prostě nemůže bejt dobrej... Jakýkoliv sexapeal Charlize Theronové je potlačen debilním oblečkem a příšerným účesem. Vizuálně skutečně velice připomíná Equillibrium. Equilibrium sice místy působilu díky nekvalitním trikům velice levně, ale mělo atmosféru, tempo, a myšlenku. Aeon Flux má myšlenku,která se ovšem provalí až v 57. minutě, triky jsou zde vcelku kvalitní (holt MTV do toho vrazila trošku větší balík). Atmosféra však nulová, tempo první hodinu žádné, a střih... eště horší než Blade III - Trinity. První 2/3 jsou naprosto ekloidní ukázka toho, jak filmy netočit, a odpad je jasnej... Jenže pak nastupuje poslední třetina, a všecho začne dávat smysl... Herci sou strašní, až na dvě vyjímky. Charlize Theron se docela snaží, a ten Marton Csokas... toho je pro tendle film škoda... Za to co předvádí bych mu dal oscara (musel bych ovšem nejdřív projít nějakým totálním výplachem abych zapomněl na to, v jakém že filmu to vlastně hrál) Ve vejsledku tedy slabší 2 ** ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Ultraviolet, Resident Evil, Underworld, Aeon Flux - hot chick v hlavní roli, stylizovaný vizuál, videoklipová akce a příběh dostatečně ohebný, aby to všechno slepil alespoň přibližně dohromady. To je dosti primitivní, ale oblíbený recept na lehkou teen zábavu - a u Aeon Flux by fungovat taky mohl, protože přiznejme si, jen málo holek bylo ve své době víc hot než Charlize Theron, a u prvního pokusu Milly Jovovich se zombie apokalypsou se dalo zabavit velice slušně. Jenže to by musela být Karyn Kusama alespoň stejně schopná režisérka jako W.S. Anderson (jakkoli je to ve spojitosti s jeho osobou oxymoron) a umět natočit na pohled líbivou akci... což ale zoufale neumí. Předvádí jen střihově zmatený bordel se směšnou kinetikou, který navíc ještě umocňuje hloupě nepropracovaná a přebarvičkovaná stylizace futuristického světa. A přitom paradoxně, samotný příběh je na poměry filmů tohoto typu poměrně schopný, jen málokterého fanouška sci-fi by nutil k harakiri na rozdíl od mnoha jiných filmů, a vize upadajícího dystopického světa tu není o nic horší než například v Equilibrium... ale zase, kdo by se na to proboha chtěl dívat, když si může přečíst originální komiks, a nemusí se přitom otravovat s mizerně natočeným filmem. Zas tak moc hot ta Charlize přece jen není. 5/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Virus zabil 99% populace........ S Aeon Flux (Charlize Theron) se setkáváme na její první misi hned v úvodu. I když mise vypadá na skoro sebevražednou, není tomu tak. Aeon si poradí skoro ze vším. Včetně střelby a akrobacie. Následuje její druhá mise a tady se to začne motat. Pro Aeon to má tragické následky. Pak už jí zůstane jen pomsta. Bohužel obě mise vypadají jako nějaká akční hra, jakoby divák vedl svou figurku a dával jí povely. Vůbec to nevypadá reálně, spíš jako nějaká virtuální realita. Spousta podivných nástrah a následné skákání, létání a kouzelnické divy. CITÁT - Jsem malou částí velkého experimentu........... Hudební doprovod je jednotvárný a monotonní, kamera se trochu snaží, herecké obsazení dobré a zábavnost vysoká. Ale to umělé prostředí to kazí. CITÁT - Zabita při zásahu policie.......... Na papíře ten příběh vypadá lépe. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)
  • "Aeon Flux mě zaujala hlavně svými nedostatky. Je to morálně ambivalentní hrdinka, která se často chová iracionálně nebo nemístně," přiznává režisérka filmu Karyn Kusama. (Reiniš)
  • Během natáčení si Charlize Theron vážně poranila krční páteř a natáčení muselo být na čas odloženo. (Reiniš)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama